Followers MamaTisya

Thursday, January 17, 2013

dpt rm500 cash voucher saper tk suka kn :-p

aku rs rmi kwn2 yg join giveaway ni...giveaway like & share kt fb kn
pastu soh bg details utk dpt voucher
dan aku dh trima email smlm utk dpt rm 500 cash voucher
tp biasa la mesti ada terms & condition kn


this voucher is valid for purchasing of the following Mixbox bedroom set, normal price is rm2160 ,offer price is rm1699, with voucher price is rm1199. the voucher also can be redeem with a minimum rm4500 purchase in a single receipt. 


tkleh pilih yg set tdo tu...hanya yg dinyatakan je...
tp kira byk gk la nk kena kuarkn duit even dh tolak cash voucher rm500 
still kena byr smp rm1k++....
lps tu kalo nk bli brg lain atleast kena purchase minimum rm 4500 
isk2...mhl gilos...kot ye pn nk soh org bli brg....
 wat la promo best skit...tul tk...ni kalo mhl2 gini ada ke org nk bli???
 so rm 500 cash voucher tu tk berguna la utk aku...
kalo bole nk bg org yg memerlukan..aku bg free je...tp aku rs tkde org nk pn.


ni nk kira kemenangan gk ke ek...
tkpe aku update gk..even tkleh guna rm 500 cash voucher tu:-p


 **kemenangan ke-7 utk 2013
**jgn lupa tlg vote tisya utk menang adiah Fridge Magnet
klik link
 

9 comments:

  1. frust jek baca T & C dia tu
    huhu x pe la.. da gaya dia nk marketing gitu kan

    hehee malas nk update menang ni sbb rasa mcm x menang jek

    ReplyDelete
  2. Haha! Saya pun dpt gak
    Pandai dorg nak kasi page ramai yg like
    Mmg pasni saya unlike balik, hehe
    Ada contest best2 dr dorg baru like semula, kekekkeke....

    Nak update kemenangan yg sama gak la hikhik

    ReplyDelete
  3. wow .. best tuuu

    ReplyDelete
  4. baru nk join tapi xpelah..hahaha
    done vote tisya :)

    ReplyDelete
  5. anda di tag :)

    http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/01/giveaway-shes-cantik-online-shop.html

    ReplyDelete
  6. tak menang tu.. ntah2 sape2 je yang join dia kasik. dalam 1000 orang yang like, 1000 orang yang dia bagi voucher ni, rasa tak sampai 10 orang kot yang redeem.. sabar je la

    ReplyDelete
  7. murah rezeki la awak nih...tahniah.

    ReplyDelete
  8. dpt 2 tp x guna pon sah2 la t&c dia tu x ble nak ikut... hahahha

    ReplyDelete
  9. Pergh.. mahal siot.. macam tak gune je dapat baucer tu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...