hah korang tau ke Chicken Bishop Nose tu?
kalo ada yg tktau..tu adalah bontot ayam...tp tk brp tau lak nama saintifik gtu:-p
tu pn sbb aku tgk kt pek giant tu...hehehe
aku buat goreng kunyit...ala mcm goreng ayam kunyit
mula2 bersihkn & toskan bontot ayam
gaul bontot ayam ngan garam+kunyit then goreng
pastu masukkn bawang besar...goreng smp kekuningan...siap utk dihidangkan
menu ni aku rs tk rmi kot yg mkn..aku sorg bole abis 1 mangkuk ni:-p
lgpn org lain kt umh mmg tk mkn..ni menu aku masak time b4 ramadhan..time ganti puasa
eeeeeeeee.... sedap ke...
ReplyDeletekat tempat syeeda panggil 'cenonggeng ayam' tak silap.. hii
ReplyDeletekite xmakan bontot ayam..penah nak try tp xtergigit..hehehe
ReplyDeletehehe..saya tak makan..
ReplyDeletetongkeng oh tongkeng macmana nak bgi sedap
ReplyDeletemacamana nak bagi sedap
goreng ala2 satay
perghhh!!
sedapppppppppppppppp!
febereeeettttttt ...
ReplyDeletekalau masa kecik2.. part ni org tak suke.. tp dorang tak kenal part ni.. lepas mak siap masak.. mak suruh asingkan siap2... kalau dpt kt adik lelaki sy... die tau makan je.. tp bila kata buntot ayam.. tanak.. x suke.. hahahaha
kalau g pasar malam.. beli yg sate.. balik buat sambal cili api...
aritu siap beli yg ayamas nye..
best kan.. aduhai... tp skrg kena kongsi.. sbb suami pon suke.... hahahah nasib leh beli byk2 skrg... masa dok kg.. dorang tak jual part by part
nampak cam sedap tp tak penah mkn .. hehehhe
ReplyDeleteheee aku tak makan... aku makan isi, leher..kaki..pedal aja...
ReplyDeletebontot..hati.. smua tak makana