Followers MamaTisya

Monday, April 23, 2018

Nasi Berlauk Kambing Bakar sedap @ Warung Soho



menu baru kt Warung Soho...nasi berlauk kambing bakar...mmg fav aku la
asyik dok tgk je kt IG Warung Soho
akhirnya lastweek dpt gk merasa...sedap yummmmmm...yg ni rm 10 sebungkus


ni kali ke-2 opis aku order utk lunch delivery...skarang diorang dh ada kotak mcm ni senang
kebetulan aritu ada meeting so dlm 5 kotak juga la order dr Bernas


korang kalo nk order , bole whatsapp no kt dlm gmbr ni
nk tgk menu lain sila ke  IG Warung Soho

A post shared by Amy Aril (@mamatisya) on

7 comments:

  1. Sedap pulak nampak. Kalau hartamas dekat sangat dah ni.

    ReplyDelete
  2. Alaaaa...sedapnyaaa.. ada limited order ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap SA...tk silap 10 pack kot minimum order..tp better whatsapp utk comfirmation...kami aritu dlm 41 packs

      Delete
  3. Bagus la area kl ada service gini.
    Berbaloi. Mudah.

    ReplyDelete
  4. Nampak sedap nie Amy, senang kan ada delivery macam nie..

    ReplyDelete
  5. Menarik jugak ni... kalau nnak buat tahlilan ke kenduri boleh order ek MT. Area mana Warung Soho ni MT

    ReplyDelete
  6. Seronok duduk kawasan yang ada delivery ini.. Macam-macam boleh order..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...