Followers MamaTisya

Thursday, April 2, 2020

Cara-cara Pengeluaran i-LESTARI dari AKAUN 2 KWSP secara online



hah smlm dh start bole apply utk pengeluaran i-LESTARI dari AKAUN 2 KWSP
so mmg jammed la website kwsp smlm kn




aku pn berjaya proceed dlm 8.35pm smlm...alhamdulillah
tu pn tgu TAC no lambat juga...tp okla dr siang tu..bila login je pastu error websitenya
so yg dh apply tu, sama2 la kita tgu duit rm500 
masuk dlm akaun bank masing2 pd 1 Mei nanti
v

v
v
v
v
v

v
v
v

v
v
v
v

v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
v
ok ni aku share cara-cara nk buat pengeluaran secara online
screenshot ni pn dpt dr group whatsapp gk
tp terlebih dahulu, korang kena ada i-akaun la baru bole apply secara online ni
sebelum tu korang bole baca juga Q&A kt website kwsp link spt di bawah:-

kalau tk phm or ada pertanyaan, sila la call kwsp..











selagi dlm akaun 2 kwsp korang ada duit yg mencukupi, bole apply


9 comments:

  1. Dah bjaya submit semalam kol 3AM. Punyalah mencabar. Hehe. Lega dgn pakej bantuan macam ni. Hope covid cepat selesai.

    ReplyDelete
  2. Satu peekongsian yang pastinya mahu dibaca oleh kesemua yang mahu membuat pengeluaran i lestari ni.

    ReplyDelete
  3. tak mohon lagi. laman web kwsp pun jem teruk kot semalam.
    Alhamdulillah bagi yang dah berjaya mohon :)

    ReplyDelete
  4. Yeay! Mrs. A pun dah berjaya submitted pagi tadi.
    Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  5. Kalau xpernah aktifkan i-akaun mcm mne ye. Ssh juga kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole email pd kwsp..ada kt link Q&A kwsp tu

      Delete
  6. huu..nanti nak aktifkan akaun dulu. Tak tahu ada berapa rm dalam tu hahaha. dah masuk skim pencen kan

    ReplyDelete
  7. Belum dapat buat lagi sebab belum dapat buat i-akaun lagi. kena pergi kaunter register dulu. huhu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...