Followers MamaTisya

Wednesday, December 1, 2021

wordless wednesday #494




Sepetang di bawah pokok ....Cuti tenangkan hati walaupun tak brp nak tenang 🤨
cuti time new norm skarang ni, mmg kena bertabah sbb cuti pn bos kacau
dh la cuti byk lagi nak kena abiskan :(



lunch


Ok penutup cuti smlm, tenangkan hati kena cari dessert ❤


tea time


gmbr byk...nanti aku update ye

 

11 comments:

  1. cantik bergaya di tempat femes ni, sedap nampak dessert dan lunch..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. nak kata sedap sgt tu tkde la...kiranya okla bole makan..tkde la tk sedap...nanti kita update details lg ye sbb mcm nk share hehe

      Delete
  3. semua nya nampak sedap, lapar perut

    ReplyDelete
  4. baba dessert memang PC antu..susah nak tolak.

    ReplyDelete
  5. moga harimu tenang - tenang aja amy.

    ReplyDelete
  6. tak pernah lagi gi KHB ni... nak gak pegi tapi suami mcm kata tempat org kaya2 tu hahaha

    ReplyDelete
  7. Best la lepak sini...next SA nak lepak sini plak ngan kawan- kawan

    ReplyDelete
  8. lembah klang byk tempat best.
    cantik2. so nak makan2 menenangkan diri memang sesuai.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...