Followers MamaTisya

Thursday, October 6, 2022

Grocery time with Nenek ❤




Grocery time dgn nenek, laju la tisya nak ramen tu πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
biasa beli brg ni husband je...kdg2 je aku ikut or MIL
ni vkend aritu ankdara ikut skali
 





lpstu singgah KFC takeaway... husband order family bucket 10pcs 


ada coke,cheezy fries, mashed potatoes tukar dgn coleslaw..
ayam kena amik hot n spicy baru gemok skit 
semestinya part drumsticks & thighs πŸ—❤πŸ˜‹



Korean Black Bean Sauce ~ Jjajang Hot Chicken Ramen...
tisya try yg packaging hijau ni..
aku dh rasa skit tp aku suka lagi samyang carbonara packaging pink tu

11 comments:

  1. sesekali apa salahnya mama oi, terliur lak nengok ayam kfc akak tu. Sedap juga yang jjajang nih kak, tapi habis ke sebekas tu banyak jugak tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. stock ramen , mmg ada je kt rumah kalo die pegi ngan neneknya....peminat ramen pasti abis sebekas tu

      Delete
  2. my boys suka lah ramen2 ni tp yg pedas2

    ReplyDelete
  3. Pandai dia request kat nenek ya :D
    Saya pun lebih gemar yang packaging pink tu.

    ReplyDelete
  4. Teringin nak cuba ramen yg perisa ayam spicy apa ntah tu..tp tu la..x tahan tahap kepedasannya...mau ulang alik toilet nanti...perut SA x tahan

    ReplyDelete
  5. biasa la dgn nenek semua pun boleh

    ReplyDelete
  6. anak-anak ammi pun selalu cakap "dengan ammi asyik tak boleh je...kalau dengan muma dulu ok je"... alahaiiii

    ReplyDelete
  7. oh, kita suka ramen yg hitam tu. Dah ada yg hijau ek, nanti boleh try.

    ReplyDelete
  8. Tisya tidak berani pau mama dia ke?
    Saya pula suka yang bungkusan kuning iaitu keju.

    ReplyDelete
  9. Ramen sentiasa di hati..
    Manja nenek nih.. ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...