Followers MamaTisya

Thursday, December 8, 2022

Buttercream Latte yang di idamkan ❤



 


lps makan kt Kedai Kopi Kebun, kita takeaway kopi jap


Everyday Great Coffee ☕ 

*Buttercream Latte rm12
  *Hot Latte rm 10 
*Vanilla Latte rm 10


masa tu masih viral lagi, slalu sold-out.. 
dh nk hujung tahun, baru dpt merasa😋 



Buttercream Latte yg di idamkan selama ni.... akhirnya  dlm genggaman :-p


staff GiGi Coffee mmg rajin tulis quote dkt cup tu


sementara tgu bff pi amik kete....view dr luar GiGi Coffee


mmg sedap Buttercream Latte
aku bkn la pencinta kopi tp yg ni mmg kena ngan tekak
berlemak krim :) ptt la awal2 viral dlu manjang sold out

7 comments:

  1. SA selalu beli Hot Latte...yang sejuk2 x pernah cuba lagi..tp tengok yang amy punya buttercream latte tu nampak sedap plak...kena pi NuSentral esok ni...

    ReplyDelete
  2. Uishh teringin. ada dekat wangsawalk tapi tak tahu apa sedap tak pernah singgah

    ReplyDelete
  3. alaaa hok ni jauh sikit laa dr rumah. tp x pe nnt kalau ternampak gg kopi ni sy singgah ;-)

    ReplyDelete
  4. akhirnya dapat juga yg diidamkan ye

    ReplyDelete
  5. Tak pernah try lg sebab takut rasa kopi kuat. Nanti nak cuba la

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...