Followers MamaTisya

Tuesday, February 7, 2023

Pindah oh pindah !!!!!



salam uolsss.....bz minggu ni nk kena packing barang
kena pindah opis...yg follow aku sure tau byk kali dh aku pindah opis :-p


ni smp opis pg td,  nmpk kerusi & side drawer baru ni 
kt depan pintu bilik kami


masuk je bilik, tgk dh bertukar workstation baru ada 8 meja


siap label meja & side drawer tu  ada nama " mamatisha" :-p
v
v
v

v
v
v
v
v
v

v
v
v

v
v
v
v



ni la workstation asal ada 4 meja masa kami pindah feb 2022 last year
so terkini dh diubahsuai jd 8 meja utk team baru  
walaupun kami belum abis packing lg...bertabah la jwbnya


 

13 comments:

  1. ah ah...selalu sgt ko pindah opis kan? mesti dah terror dah packing2 ni kan

    ReplyDelete
  2. pindah level ker pindah lokasi ni? selamat berpindah lah yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. pindah bangunan lain tp lokasinya sebelah je dr opis lama

      Delete
  3. Replies
    1. biasa la arahan management...kami staff bawahan menurut perintah

      Delete
  4. Dengar pindah pun dah dah rasa penat. Bertabahlah MT πŸ’ͺ

    ReplyDelete
  5. Org kg singgah sini, kagum lihat pejabat yg cantik mcm ni...😁

    ReplyDelete
  6. sepanjang kenal ko dalma alam blogging.
    dah tak terhitung berapa kali ko pindah randah opis.
    moga lebih productive wahai kawan.

    ReplyDelete
  7. pindah department lain xpe ni pindah tempat lain jd penat kan..

    ReplyDelete
  8. semoga urusan pindah ni selesai cepat, selagi x selesai selagi tu penat segala badan dan sendi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...