Followers MamaTisya

Thursday, December 15, 2011

Laman Pengantin, Taman Melawati


sambungan entry posing2 b4 p wedding
kt sini la tmpt yg dituju
Laman Pengantin, Taman Melawati

beso gk tmpt nye...



wedding ni unik skit
cz tetamu diasingkan mengikut jantina
utk tetamu perempuan ke khemah color pink
manakala tetamu lelaki ke khemah color biru
siap ada sign cartoon tu cute kn




di stiap meja & khemah ada doa utk pengantin baru



sian farah demam time ni tp sempat gk p kenduri
tisya dok ngendeng2 nk cekelat


lauk pn sedap..siap ada kerabu mangga..
pastu ada kuih muih yg sedap2
yg paling best apam balik panas2,...aku siap tapau..hehehe



tisya plak suka bila nmpk lori eskrem pink ni



b4 blk sempat posing2 ngan pengantin
yg lelaki tu dua pupu hubbyku
actually majlis nikah diorang 
dh berlangsung bln may aritu lg


b4 blk posing2 lg


ole2 dr pengantin
dlm uncang tu ada coklat tobleronce ngan buku doa2

20 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

meriahnyer majlis!
siap ade eskrem lg tu..
souvenir pun shantekk..

pssstt babe, shantek la coach!
nk gakkkkkk

amiey lee said...

wahhh tgk erin nye entry ni buta kta jadi laparrr

Syima ~Mama Kyra~ said...

besar lamannya sng nk posing bagai..hehe

@e_da said...

cantikla kat mana ni mamatisya melawati dkt dah ngan umah sy tu.. hihi.. btw bagus idea kenduri diorang ni.. menarik

Tina Othman said...

meriahnya kenduri kawin skrg ni, siap ada lori aiskrim, tahniah buat pengantin, moga kekal ke akhir hayat

Sidratul Muntaha said...

abguslah pisah2 mcm nih
aku rasa takdelah unik sgt pun
sbb kdg2 dlm kenduri kwin sedara amra kau ade yg buat asing2 jantina
yerlah
certain guest ade bwk anak kecik nyusu bdn
jadi..
klu tak disediakan tmpt menyusu..
bolehlah menyusukan anak kat situ tanpa padnanagan jantina bercanggah
kat kgkan kdg2 senang jer klu tuan rumah nak bagi masuk rumah tuk nyusu..
klu tak?
lagipun,geg2 jantina pmuan mesti meriah sbb anak2 mesti ikut maknya kan?kan?!

syariza09 said...

sy pun baru gi kenduri kt tpt ni awal bln ritu..best coz tempatnya luas, & disediakan tempat nk solat

Nana said...

tempat ni khas utk orang sewa buat kawen ek?padan la tgk ada member penah wat kawen sini ingt umah dia..sebab umah dia area2 situ juga

Reflisia said...

Tak sangka ada laman pengantin ni..cantik nampak tempat ni...macam nyaman jer..

watyz said...

cantik nye beg ole2 tu... :)

syanasaid said...

ari tu sedara aku bob tu patut kenduri kt sini kot
tp org tu ckp fully booked
mmg luas tempat ni kan

suke tgk baju panten tu
ala2 jubah ek?

~diAhOntHeblOg~ said...

simple je kan..nice..

ajumohit said...

So sweet!!! Cantik pasangan pengantin

Mama Zharfan said...

cantik laman ni :)

e.l.i.z.@ said...

bestnyoooo..siap ado lori eskrim..kalu eli, kompom x make nasik doh, duk make eskrim jah hihihi

Chekgu Azrine said...

ala2..pengantin alim gitu sebab seperatekan lelaki dan perempuan.. bagus betul..

Salina@IbuAqil said...

Weeee ada lori eskrem.. ;)

MyKhalish said...

sgt sweet tema & arrangement wedding depa..

eRiNsZ said...

jom join contest senang kat blog erin: http://ehemsz.blogspot.com/2011/12/like-eisya-contest.html yang lain pon jom join

cikpuanhady said...

ooo..tak pernah lagi wed yang asing khemah ni..dan ada lori eskrem..bestnyer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...