Followers MamaTisya

Monday, December 5, 2011

Yushua's 1st Ever Birthday Party


sambung lg busday party Yushua
mmg meriah uolsss..colorful smua



kek hasil tgn dr NETT
saper nk tempah sila terjah
nett aku promo ni..jgn lupa kasi pavlova mini:-p



hah apsal anak dara aku dok ngendeng2 kt kek busday tu
sila tgk gmbr kek di bwh:-p


nmpk tk beza gmbr kek yg kt atas ngan gmbr yg ni:-p
saper tk nmpk tkpe..meh nk khabo...
si tisya dh cilok dlu seketul lolipop merah belah kiri :-p
b4 busday boy rasmi...jgn marah ye watie
si nett dh tlg touch up blk so tgal 4 je lolipop itu instead of 5....hehehe


busday boy br br time ni
ngam2 time nk tiup lilin
tp abgnye yaeesh yg tlg tiup







kek yg berlayer2..mmg ikut tema colorfull


10 comments:

  1. uishh kek dia sedapnya...berlapis2 gitu

    ReplyDelete
  2. wowwww..keknyeee !! hebat gituuuuuu!!! meleleh le jawabnye!!!

    ReplyDelete
  3. eh baru update ke?hehe banyak gambau ni dalam memory kad sure beratur je nak di pblish

    ReplyDelete
  4. now people are looking for rainbow cake pulak kan lepas red velvet dah surut sikit musim dia hehe.. but nice birthday cake lah

    ReplyDelete
  5. uihsss....sedapnya kek dia
    tak menahan tengok kaler dia yg sungguh ler warna warni
    he he he...kemain lagi tisya
    siap cilok sebatang lolipop..nasib ler besday boy tak marah
    ye tak..

    ReplyDelete
  6. colorful sungguhhhhhhhh...lapar sero tgk kekkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  7. x dpt dtg b'day boy party masa tu..
    watty ada ajak.. mmg happening party adik yushua.. suker budak2.

    ReplyDelete
  8. wah..b'day party yg sgt meriah..hehe..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...