Followers MamaTisya

Thursday, December 29, 2011

ending TENTANG DHIA ptgni






sure peminat TENTANG DHIA 
xsbr nk tgu ptg ni ....nk tgk EPISOD AKHIR....apakah kesudahannya

citer ni dh gaya mcm bkn TENTANG DHIA
tp TENTANG KU SALMI :-p


ni antara status aku utk 2hari b4 episod akhir:-p




mmg rmi yg emosi ngan KU SALMI dlm episod kelmarin....
menjadi sungguh wataknye..
kalo pd awal2 aritu menyampah ngan MELLY
 tp skarang  MELLY  dh insaf..
smua org tgh hot ngan MAMI ZIKIR...:-p






ada kwn aku dh update kt wall FB aku smlm apa akan terjd...
katanye copy dr TV3:-p
tp mcm tergantung plak sinopsis tu...
DHIA kena bermadu (tk suka..tk suka..:-p)
rahsia  KU SALMI akan terbongkar (padanmuka)

bg aku plak dok imagine yg DHIA  akan mati 
cz cansernye dh tahap 3
then ZIKIR br nyesal tk caya kt DHIA  :-p
so sama2 la kita tgu ptg nanti...
isk2 lambat plak nk tgu ptg:-p




saper2 yg tk sempat menonton mana2 episod..bole tgk kt link di bwh:

15 comments:

  1. tak sabar nak tengok ending tentang dhia..ape jd pd mak zikir tu..harap dpt pembalasan la..

    paling kelakar semalam bile mak zikir puji rose pandai masak..padehal masak megi jer.. zikir plak jahat mulut..kate yg org buta pun leh masak megi..hahahahha..padan muke rose..

    ReplyDelete
  2. yess..mmg best lah drama nih..meletop2..kita yg penonton ni pon teremosi nengoknya..huh geram betoi nengok mak zikir tuh..muka xbersalah langsung..xpe2 kita tgk endingnya harinie..

    ReplyDelete
  3. mlm td dah tgk episod yg tertinggal ari isnin & selasa ehhe
    xsabar tgu ending

    ReplyDelete
  4. yalo....tak sabar je kan kak nak tengok ni....watak ku salmi tu ramai yang tak suke..maksudnyer liza abdullah mmg berjaya bawa watak tu kan...

    ReplyDelete
  5. wahh tak sabar nak tgk petanmg ni

    ReplyDelete
  6. ish..sakit ati kan..ase nk tampa2 muke Ku Salmi..hahah

    ReplyDelete
  7. aku pun baru terjebak minggu nie..and memang geram kat mami zikir tu...

    ReplyDelete
  8. hah??? pete ni last doh??? hop ahhh...

    btul ko keno madu? tp kata episod akhir doh, dey ko dop nok wat cito madu tu??? ni x sabar niiiiiiiiii

    ReplyDelete
  9. mmg tak sabar nak tggu ptg nih...
    hrp2 hepy ending la...
    takmola sedey2.... sian kt dhia....

    tak sabar nak tgk muker ku salmi tuh biler rahsia dia terbongkar....
    haishhhh... mmg geram btol dgn mami zikir tuh....

    ReplyDelete
  10. hahaha...smlm tgk bak kata kak sumi...tentangiklan dah jadi...:p

    ReplyDelete
  11. geram btol ngan zikir tu sbnr nye. x kesian ke kat bini tu. huh.

    ReplyDelete
  12. rasanya dhia akan mati dan masa tu zikir br tau dhia ada kanser.. menyesal.. tp tak puas hati kalau ending arini sebab pembalasan ku salmi dpt tgk kejap je.. hihi

    ReplyDelete
  13. Best cite tentang Dhia....Geram pada melly dan Ku salmi..Sekarang KMelly dah Insaf..Alhdllah...Apakah Zikir akan menyesal nanti?Dhia MAti?Ku Salmi insaf?
    Tunggu kesudahannya...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...