Followers MamaTisya

Thursday, May 31, 2012

KUPON PERCUMA dari RAWANG BURGER BAKAR


salam uolsss
pg ni nk share KUPON PERCUMA 
smlm aku tgk kt FB Rawang Burger Bakar



nk dpt KUPON PERCUMA >>>>>>>>> click http://naszrun.linktrackr.com/burgerkupon
lps tu korang Like dlu then download la Kupon tu...

 nanti dpt la 20% diskaun mcm ni

skarang RAWANG BURGER BAKAR dh ada website :






8 comments:

Tina Othman said...

wah bestnya

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

kita jugak yang tak pernah rasa,terliur nengok gambo tu..

::NureeN:: said...

besnya dpt diskaun.. tp nk pegi la jauh benor hehhee

qaseh johanna said...

tq sbb bg info..nnt sy dh ada kupon..sy share ye..

el said...

alahai baru balik kl ritu...nti war2 je kat adik2 kt sn...suh wakilkan makan boleh...hehehehehe

syanasaid said...

huhu yg tak sanggupnye sbb kena beratur tu
aku ok la kalo nk beratur mmg gigih2 je la lagi2 part nk makan ni kan
tp cik abg aku tu mmg tak la nk nunggu lama2 gini

Falsya said...

dh siap berkupon dh RBB nieh..kite pun sama mcm syana malas nak beratur pjg..nasib baik ari tuh dpt privilege sbb nana menang..hehehe..

Nana said...

gile diorang ni
murah rezeki kan
dah la selalu wat contest bg org makan free
kasi discount lg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...