Followers MamaTisya

Monday, February 9, 2015

The Pisang Cheese @ Karnival Karangkraf 2015




lama dh tringin nk try The Pisang Cheese ni
sbb tgk toppingnye..terliurrrrrrrrr wei
kebetulan time aku pegi Karnival Karangkraf 2015 aritu ada jual di situ
apalg...moh ler try kn...pjg Q nye...dh la panas kn...nasibaik aku bw kipas
tp ada gk sorg pompuan ni tk reti2 nk Q...suka suki je potong Q..hampeh
nasibaik blkng aku..kalo potong dpn aku..mau kena sound ngan aku


ada mcm2 jenis The Pisang Cheese
pilih je mana yg korang suka


dh alang2 Q pjg trus aku bli 2 box


chocolate cheese rm 6


salted caramel cheese rm 7

nexttime bole try perisa lain plak...tp aku suka yg chocolate tu sbb die parut chocolate bar
biasa kalo bli pisang cheese coklat ni diorang ltk syrup choc je
tp pisang je skit dlm 6 ketul je...celah gigi je..1 box aku sorg bole mkn:-p
overall mmg sedap la cz pisang tk nmpk cz dilitupi topping yg meriah tu



kalo korang rajin bole pegi kt kelana jaya...
kalo tkmo bole gk order utk delivery...bole view kt IG & FB tu


ni aku update kt IG aritu so tokey The Pisang Cheese dtg repost

3 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Amboiiiii meriah tengok cheese tu MT :)

Salma Tayo said...

penuhnya topping dia. salma tak boleh makan macam tu. muak.

Aju Mohit said...

sedapnya amy, memang puashati makan ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...