Followers MamaTisya

Friday, February 27, 2015

ngidam coconut ice-cream Sangkaya @Ampang Point




kemain ngidam...kalah org peknen
korang jgn tktau, kalo yg tk peknen ngidam lg over tau...hehe
so ni la coconut ice-cream sangkaya yg aku ngidam:)


nasibaik la ada outlet terdekat ngan area umh...kt ampang point


tu signature nye


slain dr signature tu ada gk yg dlm kon or cup...air je pn ada gk jual


hah 1 peti ada byk biji kelapa


tisya tgh kusyuk dok tgk eskrem tu


lps eskrem tu di ltk dlm tempurung kelapa tu...kita bole la pilih topping nk ltk ni
ikut suka la nk ltk byk mana pn


so ni la hasilnya sangkaya aku punya
ada 4 scoop coconut eskrem, bwh tu ada isi kelapa & ltk topping ikut suka korang la
aku aritu ltk jagung, kacang tanah , nestum, conflakes  & kacang merah


hah siap posing ngan sign sangkaya


tisya pn nk pegang sdiri gk


selfie lg sebelum ngap


zoom skit isi kelapa tu...yummmmmmmmmm



licin sudah...kejap je sbb skit sgt kn
rege bole tahan mhl la rm 9.90 dgn 4 scoop kecik je
mmg tk puas la mkn..nk2 cuaca panas skarang kn
tp tkpe la...bkn slalu...dh tercapai hajat nk mkn
lenkali bole mkn lg...:)

3 comments:

eima said...

ramai dah yg review ni .. cam nk pi cari je .. keh keh keh

Chekgu Azrine said...

kat ampang point ek..bestnya..nanti boleh try..dah dekat tu kalau nak gi..hehehe

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam tisya,
waaaaaaa
sedapnya nampak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...