Followers MamaTisya

Thursday, February 5, 2015

The Largest Frozen Kids Gathering @ Karnival Karangkraf 2015



cuti hari wilayah aritu bw tisya & cousin die pegi 
sabtu ptg p shah alam , tdo umh adik aku so mmg dkt je la nk pegi karangkraf
cz kalo dr keramat sure kena kuar awal kn


tisya & damia dh excited nk pegi gathering FROZEN
kata peminat ELSA kn...bj pn sedondon..danish pn nk join gk pki bj olaf :)
si kenit delisha pn support gk kakaknye ngan pki headband color blue
actually tisya tk brp sihat, selsema tp FROZEN punya psl ok je die
dh la pg tu tiba2 gigi patah plak...nasibaik maintain sengih:-p


pendaftaran start kul 10...kami smp dlm 9.45am.... tu pn dh rmi kn
nasibaik dpt parking belah dlm ....so tkde la jln jauh
kasi posing dlu kt banner FROZEN


event ni utk bdk2 4thn ke atas...tp ada gk yg bwh 4thn dtg cumanye diorang tkleh la nk join
mmg smua peminat FROZEN especially bergaya mcm Elsa...Anna tk rmi sgt
lps dh daftar..ibu bapa tgalkn anak2 kt dlm bilik ni
sebelum tu diorang bg sticker la tampal kt baju so jgn riso ank ilang


utk 300 yg terawal dpt goodiesbag ni..ada mcm2 buku dlm tu
tp kata nana diorang tmbh lg 100 so jd 400 yg terawal dpt la goodiesbag ni
yg sticker tu, parent simpan utk cabutan bertuah tp xbertuah 
cumanya sipi2 dh nk bertuah cz nombor yg dipanggil 76..yg no kt kad tu 78


ni la stage utk persembahan FROZEN
emcee of the day Radin bersama staff karangkraf...
sian adik aku nk selfie ngan Radin tk kesampaian:-p


lps tu dlm kul 11 camtu, smua kanak2 yg dh daftar diorang berarak ke stage tu
mcm2 gaya..ada yg pki rambut palsu, makeup , crown dan mcm2 lg
tp ada gk yg nangis..takut agaknye


hah tiba la giliran tisya & cousin pn berarak sama utk ke stage..
tup2 nmpk mia anak nana...rupanya time mia nk beratur tu nmpk tisya..okla ada geng


lebih dr 500 org peminat FROZEN yg hadir...ada mcm2 aktiviti
mmg meriah la walaupun cuaca panas..tp smuanye berjalan lancar
ada best dress dpt rm 100..tk sempat nk snap gmbr 


sebelum blk smpt la tisya & damia posing ngan karakter FROZEN kt atas stage ni
kemain gaya posing ikut sama patung tu

tahniah pd Kumpulan Media Karangkraf yg anjurkn event ni
utk anak2, makbpk sanggup wat apa saje..janji anak happy kn
walaupn cuaca panas tp smuanye sporting belaka
tk sangka fenomena FROZEN masih viral lg..mmg lama tul




nk blk , dpt moist  chocolate orange cake ni utk yg pki bj  FROZEN


mlm tu blum kul 9 dh lena.....slalunya die la paling lewat tdo
penat bergathering kn

4 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

nampak meriah :)

syawalsimpsons said...

mmg meriah sungguh tu...hari isni tak salah kot paper sinar harian kot saya ada tgk pasai acara ni, nampak muka tisya dalam paper....hehehheheh

mummy_ayu said...

memang meriah!! suka la Tisya..

Sidratul Muntaha said...

meriah
tpi tkut nk gi sbb budak2 ni dah ade 2 kali hilang masa bwk berjln..
taubat nasuha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...