Followers MamaTisya

Wednesday, November 8, 2017

menang Churros selama SETAHUN bernilai RM 15 ribu !!!


hah syok giler kn menang churros selama setahun...nilainya rm 15 ribu
tp kalo dpt cash best lagi kn...hehe


bkn aku yg menang tp geng contest ni..husband die menang
tp die berkongsi rezeki dgn family & kwn2
siap delivery lg ke opis aku aritu
kebetulan die abis kj shift pg...opis die kt subang ke glenmarie dkt je la
so minum ptg aritu ditaja oleh Street Churros


ni la team husbandnya yg menang aritu
depa kena mkn byk jenis churros tu..ada 6 team yg ke final 
so adiahnya RM15 ribu voucher dr Street Churros bahagi 3 org...sorang  RM5 ribu
so mkn ler churros setahun dgn guna voucher tu


meh tgk apa yg ada dlm paperbag tu....ingtkan churros je
rupanya ada air juga.....ada mcm2 jenis churros...tgk video kt bwh ni

A post shared by Amy Aril (@mamatisya) on




mini churros ~ chocolate, cheese & cinnamon


original churros & cheese churros
ada juga fries churros
yg 2 lg tu ada filling chocolate & custard

kongsi ngan kwn2 opis....pastu ada bw blk juga utk hubby & tisya
alhamdulillah rezeki dikongsi bersama


lemonade, chocolate, mango shake & korean citronade


mango shake aku punya sedap bangat....yg churros ada filling custard pn sodap
sebelum ni aku dh pernh mkn kt Street Churros masa food review
 sempena pembukaan outlet yg pertama kt IOI City Mall Putrajaya
skarang dh byk dh outlet..bole tgk kt IG https://www.instagram.com/streetchurrosmy/
mmg sedap tau churros kt sini...sama mcm aku mkn kt korea dlu
sbb pernh mkn kt cafe2 hipstur tp xsedap



Tq zarina...berkongsi rezeki....smoga dimurahkan rezeki lg ...aaminn

12 comments:

Eliss Mie said...

Wah syoknya. rezeki lagi bertambah kalau di kongsi kan..Alhamdulillah. lama dah tak buat churros kat rumah.

Amanda Suria said...

Alhamdulillah berkongsi rezeki..makin murah la rezeki...RM5k sorang..mak aiiii....confirm habis voucher dh x pandang dh churros tu

AyuArjuna BiGoshh said...

rezeki dikongsi, alhamdulillah

Ann said...

wuaiii..klu dpt cah tu...rambang mata!hahah..
alhamdulillah..bagus rezeki dikongsi2 kan
sedap pulak tgk churros itu

LYAfrina said...

Bestnya.. Tahniah buat beliau.. Tulah..klo dpt cashhh...lg syokk tu.. Byk tu amount dia

Inani Hazwani said...

Wahh seronoknya ditaja selama setahun. Boleh kongsi dengan kawan kawan lagi.

Kakcik Nur said...

Alhamdulillah...rezeki...

Mimi Azirah said...

Alhamdulillah..rezeki akak

Ana Suhana said...

Bestnya. Tahniah buat kawan akak tu. Ana dh try churros ni. Sedap kak. Makan masa tu juga memang best sgt.

MommaVogueHD Noriza Abdul Rahman said...

Hebat! Lepas ni memang kerja makan churros jer lah..hehe

Julia Johari said...

juju ada masa team ni bertanding...tahniah kak merasai bersama...3 kali juju dapat free flow order unlimited dengan churros punya event, sampai muak dah makan hahaha tp sedap kan kak...so crunchy!

Delimasari said...

puas makan tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...