Followers MamaTisya

Monday, November 6, 2017

rezeki Buy 1 Free 1 @ Starbucks Coffee, Plaza Masalam



aritu ms teman bff aku shopping kt watson plaza masalam..
die dpt buy 1 free 1 kt Starbucks Coffee
disebabkan expired date utk redeem ari yg sama..
tu yg trus singgah Starbucks Coffee


 utk promo buy 1 free 1 ni bole pilih dari 4 jenis frappuccino ni je


size medium je ni amik sbb kn amik yg size beso xabis plak rm 19.70 utk buy 1 free 1 ni
yg kiri Granola Dark Mocha & yg kanan Irish Cream Coffee Pudding


kemain pantulan cahaya...kami berdua bkn pencinta Starbucks 
tp dh dpt ni..minum je la...kami pencinta Coffee Beans....tq bff julia

A post shared by Amy Aril (@mamatisya) on

9 comments:

lieyalatif said...

asalkan bende free harus sedap amy ekekekeekek...acai berry yogurt tersedappp giiler tauuu...meletup2 bubbles tu dlm mulut kalo minum.... starbucks ni rajin buat promo by 1 free 1 tapi selalu mase die tak ngam...antara 5pm-8pm.... yg balik keje rajin singgah tu boleh ler pi...kalo mcm lieya ni rumah nganopis dekat mmg malas nak singgah mane2 heheheeeh....

Illy Ariffin said...

best nya buy 1 free 1 :) hehe illy suka yang java chip or caramel macchiato <3

Azura Aziz said...

wah sedapnya.. kalau free lagi sedap hehe

- dieyana - said...

Alhamdulillah, rezeki. amboii..pantulan cahaya...

*bila la kite nk try stabak ni ;-))

Ann Ishak said...

fav macha sedap :D

Shahida Dzulkafli said...

Alhamdulillah.. Rezeki tu.. Beli kat watson dapat pula voucher starbuck..

Inani Hazwani said...

Sedapnyaaa :)

Amanda Suria said...

Ada kawan SA ckp ari tu..x dan nak pi terjah..padahal bukan jauh pun

LYAfrina said...

Lya x minum kafein.
Berbaloiii..buy 1 free 1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...