Followers MamaTisya

Friday, March 27, 2020

1st trial buat Bread Pizza Cup


bila stay at home, ankdara mcm2 request kn
ni buatkan dia bread pizza cup..guna air fryer mudah sgt


lg byk cheese lagi yumyyy


panas2 cicah cili sos....aku mkn 2 cup dh kenyang

10 comments:

  1. resepi pleaseee...hahaha! macam sedap je ni!

    ReplyDelete
  2. Bakar air fryer..duk kt kg ni oven jea ada..gadget lain semua kt rumah sana..

    ReplyDelete
  3. sedapnya nampak bread pizza ni, pertama kali cuba dah menjadik yummy

    ReplyDelete
  4. resipi pls kak. leh cuba nanti.

    ReplyDelete
  5. Macam ni pun dah sedap dah untuk dimakan. Menarik juga buat buat macam ni. Takleh cuba buat lagi sebab roti payah nak dapat skang

    ReplyDelete
  6. Bila PKP ni, macam² idea muncul untuk memasak kan.. 😊

    ReplyDelete
  7. Kreatif la.. tak jumpa lagi versi cup..

    ReplyDelete
  8. buat sendiri best boleh letak topping maciam2..
    puas hati pun yaa..

    ReplyDelete
  9. Wah...nampak best tu ha...resepi plissss

    ReplyDelete
  10. Sama la.aritu MMA.buat jug.tapi version pizza

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...