Followers MamaTisya

Wednesday, April 29, 2009

dulu 2 skarang 3

hah korang jgn terkejut lak bila bc tajuk ni..hhheheheh
saje nk inform aku dh tukar 3 column utk blog ni
mula2 dlu blog aku 2 column je
pastu rs mcm byk skit nk tmbh2 so better wt 3 column la

mcm mn aku wt?? aku bc tutorial kt blog CEERA ni..
dlm blog die ni byk tul tutorial so kalo kwn2
nk tgk mcm2 tutorial p ler blog die...pastu aku ada adjust2 skit coding dlm html tu utk kiri & kanan tu

so akhirnya berjaya gk aku wt 3 column tanpa ada sebarang masalah




10 comments:

  1. wa...jelesnya dah buat gak 3 kolum yer... huhuhu

    ReplyDelete
  2. amboi pandainya... tanpa ada sebarang masalah tu... pandai..pandai...

    ReplyDelete
  3. kim..hah nanti leh try 3column plak...hehehe..ikut je tutorial tu insya allah ok tp b4 tu backup dlu yg lama kot2 tk jd yg br so leh guna blk yg lama

    ina...alhamdulillah tkde masalah..ikut je step2 dlm tutorial tu..siap leh adjust2 lg ikut suka kita tp kena pandai2 la bab adjust tu kn slh adjust tk jd plak

    ReplyDelete
  4. mmg pandai godek222 ni - teruskan

    ReplyDelete
  5. Salam ziarah. Mungkin ini dapat membantu kita diwaktu gawat sekarang.

    Rancangan "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" kini, ke udara di screen komputer anda. Sertai & daftar sekarang. Kemasukan adalah PERCUMA...

    ReplyDelete
  6. ko bab2 godek2 ni kejap je terror nyah...maklumlah org IT....okem skit ada 3 columm gni...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...