Followers MamaTisya

Thursday, April 16, 2009

tayang body

latelyni tisya kalo kt dapur suka sgt ler main2 ngan tudung saji ni
nk baringla,nk meniarap la,nk tdo la...sbr je la
die ingt bantal kot...abis penyek tudung saji mil aku...





bila tk pki bj ni tulang pn nmpk...uhuhuh
betapa kurus nye tisya skarng...haihhhh




nk kena cr bantal yg jenis BEANBAG ni..
ada tgk kt jusco aritu
tp kena bli asing2 plak
regenye tk silap dlm rm100++
kot2 ada kwn2 yg tau yg lg murah sila inform ye
nk kena bli 1 utk ankdaraku ini


ni lg 1 kj tisya..suka sgt ler buka/tutup drawer
pastu main capai je
nasibaik yg di capai tu sudip
kalo pisau tk ke haru
lps tu gigit plak

19 comments:

  1. ni lah dia tudung saji yg tisya suka dok tu yer...sbr je lah, mmg kena cari bantal tu nyah weh, sure tisya suka hah...

    kurusnya si tisya ni, bila nak berisi ni...aktif sgt anak dara ko ni nyah heheheh

    ReplyDelete
  2. adoi hai cik tisya oi...xdek keje lain ye..dok main sudip...ajak mama main msk2 la ..jgn la dok geget sudip tu...

    ReplyDelete
  3. hehehe...anak2 nak membesar kak...banyak ler fiil dia...nurin pun gitu ar...kekadang ibu leh jadi niyang rapik tau

    ReplyDelete
  4. waaah bukan main lagi fully utilised tudung saji nenek dia.. comey... bab gigit sudip tu.. i liiiiikeee.... kekekek.. memang tak leh duk diam kan? ader jer project lam kepala dia tu..
    -aunty ina

    ReplyDelete
  5. ala tisya..awat kurus sangat ni..huh..makan la banyak2 sikit...hehehhe

    ReplyDelete
  6. nakal ya rabbi kan eryn...budak baya anak-anak kita tuh...mang sesaat tak diam...ada je projek dia...yang tak laratnye...dok menyepah barang...aduhai...tensen tul...umah kemas kejap je...pastu sepah balik...kemas..sepah balik...adeehhhh....

    ReplyDelete
  7. cekci la tisya..auwwww
    best kan kalo dpt beanbag tu..

    ReplyDelete
  8. woit... template lama aku nih! :p

    naper kurus benor anak ko sampai nampak tulang???
    tu gara2 mama dia nak tido lama ler sampai pepagi anak nak makan suh tunggu dulu hahahah :p

    ReplyDelete
  9. tisya lain kali suh mama beli bantal besar leh duduk.

    hiryu_ayu

    ReplyDelete
  10. wah.. bijak ya.. mcm2 ragam anak-anak ya.. apapun nak exchange link lah y.. saya dah add awk dah

    ReplyDelete
  11. auww..tisya tayang body!
    hahahha
    dia suke dok kat tudung saji ek..
    hihihi
    ;)

    ReplyDelete
  12. hi have a nice day.. looking for wallpapers for your house, office or shop? feel free to visit my blog. Thank you.

    ReplyDelete
  13. hi amy....da move uma baru yer...tkpela yg penting we keep in touch k....selesanye tgk tisya tk berbaju....cute jer....
    amboi bestnyer tisya dpt byk baju baru dr london yer....

    ReplyDelete
  14. Adoi...ceksinya Tisya...
    nak gelak dulu! Tak baca betul2 tadi...Ghupenya yg Tisya duduk tu tudung saji yer...hahahaha....

    ReplyDelete
  15. penyek tudung saji d duduknye
    w/pun kurus cekeding

    ReplyDelete
  16. uikkkk ceksinya anak dara org nie...

    tisya slim sgt kamu nie :p

    ReplyDelete
  17. ari tu min ade tgk kat jusco wgsa maju dgn nizam.
    beanbag tu ade la rege die dlm rm60.
    tp ade less.x sure plak brape.
    die jual kt tgh2 tuh.
    akk try la gi kt jusco wgsa mju tuh.
    ade lg kot sale die.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...