Followers MamaTisya

Thursday, June 25, 2009

ANNOUNCEMENT !!!!

just nk inform kwn2 smua....
aku dh create another blog
utk add smua link kwn2 yg follow blog aku ni
cz rsnye dh makin rmi yg follow blog aku ni
ada yg sempt aku jenguk and ada gk yg tk sempt aku jenguk
so korang jgn ler sedih2 kalo aku tk sempt drop by any comment
ada kelapangan aku akn jenguk jua....
so utk lebih memudahkn lg aku nk tgk saper yg rajin update blog
tu aku create blog ini
*
*
*
*
*
*
*
*
*
http://mamatisya-friends.blogspot.com/

blog br ni masih lg blum siap sepenuhnya aku update
so kalo ada yg tgk blog korang tkde dlm list hrp sbr ye
nanti aku akn update slow2....

kt blog br ni jugak, aku akn update segala awards yg kwn2 sudi bg kt aku
tp aku tk sempt lg updates smua award yg kwn2 bg
so saper2 yg bg award kt aku tu hrp sbr ye..nanti aku update ye

aku wt smua ni utk mengurangkn berat blog yg sedia ada
cz kalo blog kita berat,nanti org dtg jenguk boring lak nk tgu lama2 kn page nk loading

pd kwn2 yg nk check blog korang berat ke tk, sila click :

http://ady.via.my/2009/06/blog-berat.html


korang just masukkn blog korang dlm petak yg disediakn
cthnye : mamatisya.blogspot.com

nanti akn kuar result spt di bwh
sila tgk kt ruang size
kalo melebihi 200KB blog anda di kira berat
so nk kurangkn berat sila la buang gadget2
yg tk berpatutan di side bar anda



#

Domain name Size Load Time Average Speed per KB

1mamatisya.blogspot.com126.93 KB0.25 seconds0 seconds



tp stakat arini blog aku blum lg melebihi had limit so masih blum berat la
kalo dpt krgkn lg berat tu lg bagus...


sharing is caring......




9 comments:

  1. Ohh....baru tau la mama tisya...
    TQ sudi berkongsi ye...

    ReplyDelete
  2. owhhh sudah create blog len ek...ok.

    ReplyDelete
  3. wow! siap buat blog baru yang tak tahan tu... lalalalal!

    ReplyDelete
  4. mama uzma..sila check blog anda berat or tk ye...

    zuraiwan..blog br khas utk link blog kwn2 & awards

    murni...ko jugak ckp blog akk glamour kn cz rmi follower :-p so bg tk memberatkn lg blog yg sedia ada tu yg akk wt blog khas utk link blog kwn2 :-p

    ReplyDelete
  5. thanks dear for the info...

    ReplyDelete
  6. mie da cek n tak brt pn blog saye hehe..170.95 size nyer...ok la tu kan..:) i follow u tau mama tisya.. :)

    ReplyDelete
  7. niza..sharing is caring..sila check blog anda ye berat or tk..

    umie..tu kena jg2 gk tu cz skit je nk smp 200kb..kalo dpt krg dr 100kb lg bgs

    ReplyDelete
  8. thanx mama tisya sudi share link artikel kita... di sini kita bertemu dan saling bertukar ilmu :)

    ReplyDelete
  9. TQ SUDI SHARE.ERYN BRU KURANGKAN BERAT BLOG KE?HEHE..SKANG KT OPIS DAH BOLE BUKA DAH

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...