Followers MamaTisya

Thursday, April 1, 2010

cepat masa berlalu

cpt je masa berlalu...yela dh msk bln april...bln yg penuh makna bg ku...bln kelahiranku and juga bln di mn aku mula berblogging...so bln april ni adalah 1st anniversary blog aku....mcm tk sangka je rmi gk kwn aku kenal melalui blog ni...ada yg dh jmpe ada still keep in touch...and ada gk yg blum jmpe lg...tp kalo ada peluang nk gk jumpa smua skali...korang smua mmg best


dlu aku tk minat nk berblogging...sebab aku tk reti nk citer apa...aku suka update gmbr je...tu psl aku ada fotopages (FP) tp aku suka bc blog kwn2...kdg2 citer kwn2 bole wat aku gelak sorg2....pandai tul korang berciter....aku mmg tk reti sgt berciter..tu psl kalo korang tgk blog aku ni sure ada gmbr...jrg2 entry aku ni citer semata2...hubbyku dh lama soh aku wt blog sendiri....since die pn ada create blog utk anak dara aku....tp disebabkn aku tk minat (sethn yg lps la)....so blog anak dara tu terbiar-sian kn


tiba2 april 2009 terdetik rs nk cuba berblogging....lgpn time tu FP slow sgt....update blog lg cpt...dr situ la minat aku utk berblogging bermula....tp blog aku ni biasa2 jela....kisah aku anak beranak pastu hobi aku yg suka mencuba mcm2 tmpt mkn....and aku mmg suka snap gmbr....mmg camera tu tkleh dipisahkn la....lantak la org nk kata aku giler ke apa..skit2 nk amik gmbr..aku tk kisah..janji aku happy ngan aku buat...aku tk kaco org pn...lgpn aku buat tu utk kepuasan diri...ada tk org yg tk suka bergmbr...heran aku...gmbr adalah sesuatu kenangan yg sgt berharga & kita bole imbau kenangan itu smua nanti....


dgn berblog gk aku dpt mcm2 adiah bila aku join mcm2 contest/giveaway... alhamdulillah rezeki...saper tk suka bila dpt adiah tul tk??even ada mcm2 hal bila join contest/giveaway tp tu smua lumrah alam...ada hikmah la di sebalik sesuatu kejadian itu..aku pn happy cz pernh gk buat contest/giveaway yg mendpt sambutan menggalakkn dr kwn2 blogger....


lps tu sambil berblog bole dpt extra income mcm Nuffnang ...even usia blog aku tk cecah sethn lg tp alhamdulillah aku dh trima 1st cheque...rezeki lg..alhamdulillah...yg latest skarng mylook plak...sempt lg nk promot...:-)


entry pg ni tkde gmbr...jrg2 entry aku tkde gmbr cz aku mmg suka berposing....lgpn aku tk reti sgt nk bebel2 tanpa gmbr...ehheheheh..oklah cukup la rsnye coretan aku tu..kn pjg2 org bosan lak....


apa2 pn tq so much to all my follower (even ada silent reader) yg sudi jenguk2/komen2/klik2 iklan kt blog aku ni....korang smua adalah teman2 di kala aku happy and sedih....love uollllllssss.....


**arini FIL aku nye birthday ..."happy birthday BABAH...smoga pjg umur,murah rezeki & berbahagia di samping isteri,anak-anak, menantu-menantu serta cucu-cucu tercinta "







17 comments:

  1. owh.. so touchinng...

    happy birthday blog mama tisya.....

    ReplyDelete
  2. blogging mula2 tak tau pe nak tulis..dah lama2 dah boleh tulis macam2 dgn gaya santai

    ReplyDelete
  3. hepi anibesari to blog mamatisya :)

    ReplyDelete
  4. tak penah jumpe lagi kan kak!

    bile nak jumpe nih!!

    ReplyDelete
  5. hepy anniversay blog mama tisya...semoga kekal berblogging yer...

    klik2 mister potato..

    ReplyDelete
  6. sama-sama la kita....

    aku tak ingat lak bila start aku berblogging nih...
    haihhh!
    kena carik balik ni N3 Permulaan...

    ReplyDelete
  7. apy bday kat fil ko
    n
    apy anibeseri kat blog ko

    ReplyDelete
  8. wah berderet sambutan .. eryn ko kira glamer ler ..r amai dah folowwer compare kita yg dah 2-3 thn berblog nieh .. teruskannn ;-)

    ReplyDelete
  9. happy besday blog...heheheh

    ReplyDelete
  10. kita bulan depan setahun heheh
    happy bday ut blog my life & my loves
    nuff lom penah dpt lg pasal dh lama ada blog br nk join hehe

    ReplyDelete
  11. wah,..inilah sejarah blog ni ya. Happy anniversary dear!

    ReplyDelete
  12. waaaa dh setahun ek..genap 1st april..cun date ni..

    ReplyDelete
  13. happy anniversary blog mama tisya...ayu lak start create blog June 2009...tak jauh beza lah yer..

    p/s: Happy birthday to your FIL too..

    ReplyDelete
  14. ho ho ho..hr ni bday en jamal ye...happy bdaay en jamal....

    happy annivesary gak utk blog mamatisya ni...

    ReplyDelete
  15. Weee sama bulan lah kelahiran blog kita nie!

    Jap je lan kita pok pek pok pek citer kat blog...tup tup dah setahun :)

    Happy 1st anniversary to us!

    ReplyDelete
  16. afidah...tq

    queen...tu la psl

    syana..tq

    cik hel...kalo p event gatsby jgn lupa cr akak ye..heheheh

    zuraiwan...tq

    jaja...sila korek2 n3 lama

    momguess...tq

    diana...follower byk tk semestinya glamour...

    JMR...tq

    nana...dkt2 je anniversary blog kita kn...tkpe sok2 muncul la 1st cheque tu

    nia...tq

    suziey...bln april anniversary tp datenye bkn 1hb tp 10hb nanti

    ayu ibu damia...ooo kita awal 2bln dr ayu..ingtkn ayu dh lama..tq

    ana...ye2 busday en jamal on april fool...heheheh...tq

    intan..sama bln anniversary blog kita kn..tq

    ReplyDelete
  17. diam xdiam dah setahun dah ko berblog kan...mmg tak sia2 ko berblog coz ko byk snap gambar, leh share per2 yg patut ngan kengkawan...

    happy anniversary utk blog mamatisya :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...