Followers MamaTisya

Friday, December 13, 2019

Picnic tepi swimming pool


rabu haritu kan selangor cuti
so lepak umh adik aku bw bdk2 ni mandi swimming pool
cuti sekolah tk tido hotel..kita check in umh adik aku je la hehe


anak dara tk sbr dh nk terjun



sakan 3 org ni...panas...bkn depa heran pn






ok mama pn nk relax jp sambil tgk anak2 mandi manda


adik aku masak nasi lemak sambal sotong utk lunch
aku bawa ayam drummet tu, adik aku tlg goreng


dh penat swimming...lapar la 


seronok picnic tepi pool tu...lps tu sambung mandi lagi




sakan ankdara kt bawah pokok tu santai2


bawa oreo red velvet utk adik aku...die pn tk jmpa lg biskut ni


geng mak2 me time..bapak2 keje sbb depa opis KL...syok selangor cutiii :-p


menu utk minum ptg...aku bawa tauhu anora, adik aku buat dadih mangga





mmg pool tu mereka yg punya...syok swimming tkde org
ada yg tanya aku p holiday mana...mayb die ingt aku check in homestay


dlm 3.30 camtu dh soh bdk2 ni masuk rumah sbb dh mcm mendung
tk lama lps tu ujan lebatttttt

10 comments:

  1. budak kalau dah nampak pool...ujan petir berdentum pun kalau boleh nak duduk dalam air tu takmo kluar

    ReplyDelete
  2. salam singgah πŸ˜€

    bestnya dpt mandi kat pool. bdk2 memang seronok lah tu

    ReplyDelete
  3. alahai bestnya, budak-budak bila dah main air mesti lapar kan... sesuai je nasi lemak tuh, teringin lak nk cuba tauhu annora tuh

    ReplyDelete
  4. Seronok bermandi manda ni. kalau resident kat sini hari hari ajak main air tanpa jemu.

    ReplyDelete
  5. Dapat kolam macam ni memang mandi kolam jer la..senang erk ada adik badik rumah ada kolam..x sabar nak tunggu rumah adik bongsu siap..leh jalan kaki je ke Bangi WATERPARK...

    ReplyDelete
  6. menarik ekk.
    tapi tu la. adik beradik aida semua landed house.
    memang kena cek in hotel ler kalau nak gini :)

    ReplyDelete
  7. Budak-budak kalau dapat kolam memang syoklah.. Mandi, main pastu makan.. sambung lagi mandi.. hehehe..

    ReplyDelete
  8. Katne ni Amy.. cantik lah tempat ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni rumah adik kt cyberjaya..ramai ingt homestay

      Delete
  9. Syoknya mandi pool bila xde orang. Puas hati la diorang berendam lama kan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...