Followers MamaTisya

Monday, February 17, 2020

jangan lupa setiap 18hb jom ke The Chicken Rice Shop



ni kali ke-2 aku dpt mkn utk promo rm1.80
korang akan dpt quater chicken...mmg bole mkn utk 2 org


so esok 18hb bole la uolsss terjah The Chicken Rice Shop
syaratnya min 2 pax dan 1 meja hanya bole order 1 je 
yg promo quarter rm1.80 tu 
even korang dtg ramai ke...mmg 1 je bole order... 
yela kalo bole order ikut kepala mau bankrup kn haha


ni dating ngan ankdara 18hb last month sbb husband blk kampung
so just add on 2 nasi & pai tee
masa 1st time dlu kwn aku p order lg set ayam biasa..sudahnya byk


lps tu korang jgn lupa bagi feedback ni..sbb akan dpt menu percuma
lps korang dh rate u nanti akan dpt sms so bole trus redeem


aritu aku dpt 2 pcs golden wings ni lps bg feedback


sudahnya pai tee ni aku tapau sbb mcm dh kenyang

so jgn lupa terjah The Chicken Rice Shop setiap 18hb
certain outlet pjg Q...nasibaik yg aku pi outlet dlm aeon setiawangsa tkde org pn Q

10 comments:

  1. Craving for kerabu mangga the chicken rice shop.

    ReplyDelete
  2. menarikkk...nak kena jengah ni

    ReplyDelete
  3. kana tick siap-siap 18hb ni nampaknya.

    ReplyDelete
  4. alaaaaa... dedekat sini xde plak tcrs :(
    if not esok bleh gi makan.
    esok dijadualkan xde air.
    anak2 aida suka meratah ayam tcrs ni.

    ReplyDelete
  5. Besok 18 haribulan bolehlah terjah ni

    ReplyDelete
  6. suka chic rice ...tapi lum gi lagi. banyak la aku nak makan, but sabar2...sbb kali ni balik for good. byk masa .. he he...

    ReplyDelete
  7. Aaaaaa...sure outlet kat KL Sentral dengan NuSentral panjang Q ni...

    ReplyDelete
  8. Wah.. Berbaloi sangat ini.. puas hati makan..

    ReplyDelete
  9. tak pernah tahu pulak setiap 18hb ada promo. boleh pergi nanti.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...