Followers MamaTisya

Wednesday, February 19, 2020

Mini Jumbo Pisang Cheese yg sedap !!!


bila sedap mmg akan repeat


utk mini jumbo kalini aku pilih topping 
Oreo Cheese, Caramel Cheese dan Chocolate Cheese
sebelum ni aku pilih ada strawberry cheese
harganya rm 20 ada 18pcs


 perisa Oreo Cheese


perisa Chocolate Cheese


Caramel Cheese 




aritu nk pi beli lg..tgk2 dh tutup...aku tgk IGnya utk cawangan KL dh xtutup
sedihnya..yg ada hanya cawangan melaka & muar je
tk dpt la mkn lg pisang cheese sedap ni

10 comments:

  1. Ala.. baru nak cuba, dah tutup.. Kena try kalau ke Melaka nanti..

    ReplyDelete
  2. lama x kena ni, kat sban x jumpa lagi.
    panjang list aku nak makan ni, lum cari je.. he he..

    ReplyDelete
  3. wah bertambah menarik negeri melaka. hehe

    ReplyDelete
  4. Lama tak beli Kapten Pisang ni..dulu ada colleague selalu beli..tapi dia pun dah berehenti dari Malakoff lama da..

    ReplyDelete
  5. tak kedekut topping, penuh sedap layan panas-panas tu kak...

    ReplyDelete
  6. that looks super good!!!! serious terliur

    ReplyDelete
  7. Wau... my mouth watering šŸ¤¤šŸ¤¤.. sedapnya... teringin nak makan pisang cheese

    ReplyDelete
  8. kat mana ni. Melaka ke. sedapnya

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...