Followers MamaTisya

Monday, January 25, 2021

GTGAMEZ Gaming Chair murah !!!



kerusi idaman husband ..dh lama dia usha..
akhirnya berjaya beli dgn harga murah


sabtu aritu parcel smp..hah lori dtg antar sbb besar kotak tu


husband aku mmg suka sgt la shopping online
nasibaik wifenya tk minat shopping online
so ni la kotak GTGAMEZ Gaming Chair 


sila baca manual ye sebelum pasang..beli online gini la..kena pasang sdiri
husband aku mmg suka bertukang :-p
tu psl mcm almari baju. rak baju, meja komputer , wallpaper  yg die beli online,
smua tu mmg kena pasang sendiri


taraaa....


kerusi ni bole laras mcm baring skit..tp tkde la flat mcm baring atas katil tu
kiranya kalo penat ngadap laptop tu.. bole la relax jp...jgn ko terlena sudah haha...


bantal kt tgh tu bole la release part pinggang
sbb biasa pn aku letak bantal supaya tk sakit blkng
 dan kt kepala tu pn ada support juga


aritu masa kt wangsa walk time bli laptop , mmg ada tgk la gaming chair ni
mmg tau range rege die dlm rm 700++ ke atas
aku dh pesan kt husband, jgn nk membazir duit bli ratus2 mhl tu
tgk2 die kata ada shocking sale kt shopee ....
murah xsmp rm 200 tu yg die grab cpt
okla dr rm 799 dpt rege rm 189 tu 
 tp tu tk termasuk postage tau...postage tk silap rm 20++


smlm ramai juga yg tanya lps aku update...
so harga rm 189 yg husband dpt beli tu tkde dh
tp ada tgk juga smlm yg murah rm 199 ni
 tp bkn dr kedai yg sama husband beli la


yg ni kedai husband beli tp paling murah pn dh naik harga rm 300++
so kalo korang nk cari yg murah222...
cuba la search "Gaming Chair" dlm apss shopee tu

12 comments:

  1. mmg laku keras kerusi ni time pkp.kira murah tu....nk beli tapi postage ke tempat sy adalah rm200+ sbb duduk seberang laut punya pasal adeh.

    ReplyDelete
  2. memang selesa ni kerusi ni, bukan takat for gamers.. kita yg wfh pun boleh guna.. nak tgk movie pun best... i need one

    ReplyDelete
  3. Keselesaan itu penting. buat kerusi untuk workspace pun best gak ni

    ReplyDelete
  4. Bagus ni. Selesa. Kalau dapat satu mantap.

    ReplyDelete
  5. Wah! berbaloi beli..murah sgt tu :)

    ReplyDelete
  6. Murah dh tu online.. tp kalo postage kt sini entah2 postage lg mahal dr brg

    ReplyDelete
  7. weiiiii murah sgt da tuuuu mmg rezeki sgt dpt bwh rm200... skrg ramai org ddk rumah tu yg laku keras

    ReplyDelete
  8. murah sgt2 tu tambah shopee buat sale CNY. boleh geng dgn FIL semua beli on9

    ReplyDelete
  9. Best ni layan online class kalau ada ni hahaha

    ReplyDelete
  10. Tentu rasa lebih selesa duduk atas kerusi tu.

    ReplyDelete
  11. Macam menarik la kerusi ni...nampak keselesaan tu ha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...