Followers MamaTisya

Thursday, October 14, 2021

Inside Scoop @ KL East Mall



ya allah cuaca panas btul lately.....dapat aiskrim ni sodap kan


ok ni cite bkn terkini..belum kuar dine-in lagi walaupun  aku dh lengkap 2 dos
husband kata nanti la dlu....ni masa bulan 4 aritu....
lps makan kat SERAI...kami singgah makan dessert plak
nk try lama dh Inside Scoop  ni tp baru ada outlet berdekatan iaitu kt KL East Mall


tkde org....tenang la nk mkn..ye la time ni dh malam
sbb kami kuar pn dh lewat ptg


disebabkan aku 1st time..so tanya la staffnya camne nk order
so dia terangkan la ...bole refer aku attach label ni
ada aiskrim, waffle, cake..so pilih la yg mn korang nk mkn


ada mcm2 jenis aiskrim...korang nmpk tk ada batang aiskrim tu


 kalau yg ada tanda bintang kt tepi perisa tu 
so kena add-on rm1.90


kiranya perisa yg ada bintang tu perisa premium kot hehe


ok ni yg aku order..2 scoop rm14.60
perisa yg aku pilih lotus biscoff cheese cake  & rocher
2 perisa aku tu bertanda bintang so kena add-on rm1.90 each
so total rm 18.40




happy girl...dpt juga keluar mkn2 walaupun mama bz
 hujung minggu kena ngadap report


muka penat  sebenarnya masa ni 
sbb memikirkan report tp nk juga luangkan masa ngan anak kan


ok kasi zoom skit..


mmg sedap perisa yg aku pilih ni :)


ni kek aiskrim


next time bole try waffle plak...okla moh la pulang

 

8 comments:

  1. kat sban x de...selalu tgk gambar je, tapi hari tu bday anak buah...mak dia keja putrajaya, so dia beli kat sana...dapatla rasa...sedap tu yg rocher tu.emmm...

    ReplyDelete
  2. wow...terliur tengok aiskrim tu. Nak order dekat FP macam mahal sangat.Hu3.

    ReplyDelete
    Replies
    1. inside scoop tkde dlm list food panda..dia ada dlm grab food

      Delete
  3. Bila tengok ni terus nak pulak. Cuaca tengah panas terik ni. Nampak sedap la pulak sebab memang jenis suka ais krim PC ni.

    ReplyDelete
  4. WAHH, heppy girl pun bergembira tuhhh.,. ;p

    ReplyDelete
  5. yaman rasa tekak
    betul panas dah seminggu tak ujan ni

    ReplyDelete
  6. tak pernah tau wujudnya KL East Mall ni..baru nak menggoogle ni ha. Padahal 17 tahun menetapkan poskod 57100

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...