Followers MamaTisya

Thursday, August 18, 2022

#18082022 ~ ♥ ♥ 16 years anniversary ♥ ♥




18.08.2022 Alhamdulillah πŸ’‘ 
 16 years together and still counting πŸ’– 
16thn dulu vs 16thn kini πŸ’πŸ’•


smoga kasih sayang kami akan terus berkekalan hingga akhir hayat 
terima kasih utk ucapan & doa smua...Aamiin
kalo saper2 nk tgk gmbr byk2 lagi time wedding>>>klik SINI



**arini aku kena work from home sbb close contact dgn kwn opis yg +ve
kena buat swab test lagi nanti ..bertabahla kena jolok hidung lg utk sekian kalinya

8 comments:

  1. Happy Anniversary πŸ’•
    Alhamdulillah melepasi 16 tahun.

    Moga bebas dari covid.

    ReplyDelete
  2. Tahniah.... Hepi anniversary :)

    ReplyDelete
  3. Selamat ulang tahun perkahwinan ke-16 :) Saya pun tahun ni Insha Allah akan sambut anniversary ke 16 jugak. Tapi mama maintain je dari awal2 kawen, jeles la pulak haha

    ReplyDelete
  4. happy anniv amy & hubby. moga bahagia till jannah!! cun nya u kat gmbr wedding tu!!!!

    ReplyDelete
  5. Happy anniversary Amy dan suami...semoga kekal bahagia sampai bila2

    ReplyDelete
  6. Happy Anniversary kak. Moga bahagia ke akhir hayat

    ReplyDelete
  7. 16 tahun. Alhamdulillah. Pimpin tangan sampai syurga.

    ReplyDelete
  8. Eppi annibersari
    Semoga kekal bahagia selamanya

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...