Followers MamaTisya

Monday, August 1, 2022

Pizza Wagyu Kayangan by Jofliam




Lunch smlm  layan Pizza Wagyu Kayangan by Jofliam..
lama dh terliur...dari lastyear lagi...kalini baru dpt slot 
sbb dia open order based on sape cpt , dia dpt
so kalo korang nk try...kena rajin2 la tgk ig story dia

mmg dr luar KL pn ramai yg order...
ada aku tgk dr johor, perak, ganu yg dtg pickup 
hebat btul penangan pizza wagyu Jofliam ni


kalo yg tk kenal sape Jofliam ni..dia ni suami kepada blogger Cik Epal
tp skarang blog dia pn dh hilang..so follow kt IG je la


wefie skit dgn Jofliam...pancaran cahaya matahari plak 
tu psl terlebih "NUR" di muka Jofliam
tisya excited bila tau aku dpt order pizza ni sbb tk sbr nk follow pi collect hehe


pizza masih panas2 mkn trus dlm kete ...sedap ....padu222🍕🥩😋
 xde lagi jmpa org jual pizza wagyu...


biasa makan pizza aku suka cicah sos cili..
pizza wagyu kayangan ni tak perlu dh cicah2...
mmg sosnya dh sedap secukup rasa...
 
part pizza punya crust tu kalau mkn pizza biasa, 
aku tak mkn sbb keras ...yg ni lembuitttt 😘 

utk tekak aku sedap....ada rezeki bole repeat lagi
pizza wagyu kayangan ni harganya rm 150
masa awal2 dlu rm 100..yela smua benda dh naik harga kn

dia uli doh pizza tu...lps tu bakar dlm dapur khas outdoor bkn guna oven biasa
mmg kalau tgk video dia buat pizza wagyu...terliurrrrrrrrr aje
akhirnya dpt jua merasa..ngidam dr last year....yummmmmm
tgk video aku mkn pizza wagyu kayangan ni...lpr balik haha
 

6 comments:

  1. wah..nampak pun menyelerakan...

    ReplyDelete
  2. Kita pun teringin sangattt... tapi tu laa belum rezeki, one day mesti nak cuba gakk.. kalau sedap, harga mahal pun takpe..

    ReplyDelete
  3. belum rezeki la...harga takde masalah kalau memang ebtul sedap kan..semalam dah tgok ig story ...geram jer....

    ReplyDelete
  4. doh yg lembut, inti daging wagyu, sos yg sedap...bikin ngences! berbaloi harga kayangan...

    ReplyDelete
  5. ok next time klu ada rezeki bole cuba juga ni...

    ReplyDelete
  6. Nampak sedap pizza wagyu kayangan.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...