Followers MamaTisya

Tuesday, December 5, 2023

1st time makan US Pizza Malaysia






last week sebelum geng lelaki pi solat jumaat, 
ada yg blanja  US Pizza Malaysia
1st time makan US Pizza Malaysia..slalu tgk kwn2 je share




Jumbo Deluxe Beef Pizza size large


Florida Honey Wings 8pcs 


US Flavour Beef Pizza size large


New York Wings 8pcs



sedap juga US Pizza Malaysia ni...alhamdulillah

korang pernah makan  US Pizza Malaysia ??
flavour apa yg korang recommend??

11 comments:

  1. x pernah.. tp tgk gambar nmpk sedap.. boleh lawan PH ni kan?

    ReplyDelete
  2. Tak pernah...tapi nak cuba..sebab ni pizza Malaysian, dulu mati2 ingat dari US...

    ReplyDelete
  3. pernah makan orang belnja dekat ofis lama...beli sendri tak pernah pulak..boleh nk cuba kot lepas nie...chili flakes dia boleh tahan pedas

    ReplyDelete
  4. tak pernah try lagi pizza ni kak... tapi geram tengok ayam new york wing tu

    ReplyDelete
  5. Ada ayam goreng juga, kena try ni ....

    ReplyDelete
  6. i pernah mkn sekali jer, few yrs ago, not bad rasa dia ;) dh lupa i mkn flavour apa hehehe

    ReplyDelete
  7. Pernah makan, memang sedap. Tak ingat flavor apa. Adik ipar yg recommend memang sedap.

    ReplyDelete
  8. Di LD pun ada. Belum sempat singgah. Asyik tertangguh-tangguh jew.

    ReplyDelete
  9. Pernaaaaaah dooong πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ‘. Pas di Penang kemarin kak, balik dari escape waterpark, anak2 lapar. Trus kami stop di US PIZZA ini. Saya dah tau sebenarnya, dan memang niat utk coba.

    Pas masuk, saya kaget Krn tak ada orang, selain kami. Sebenarnya dah kuatir, kenapa sepi sangat. Akhirnya pesan Bbrp pizza, dan ternyata enaak πŸ‘πŸ‘πŸ‘.

    Saya bingung lah, kenapa tak banyak orang makan sana yaa? Sedap pun rasa dia. Kasian kalo sampai tutup πŸ˜”

    ReplyDelete
  10. Ammi pun baru makan sekali masa masih tinggal di KL

    ReplyDelete
  11. tak pernah try ...selamani pizza hut n dominos ja...lani da boikot xde la nk mkn pizza lagi..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...