Followers MamaTisya

Wednesday, December 6, 2023

lepak Richiamo Coffee @Seksyen 13, Shah Alam

 




lama tk keluar lunch ramai2
kebetulan smlm Tiz ada keje dkt area Shah Alam
so calling kakak2 smua dia nk jmpa
aku la paling lama tk jmpa dia
last jmpa event bln 5...geng lain jmpa event bln 10


ni kali ke-3 makan kat Richiamo Coffee
tp kek or pastri tk pernah try sbb slalunya order nasi or pasta


pilihan nasi dh byk compare yg aku pi mkn last year


konsep nya byr di kaunter, lpstu tgu button berbunyi br amik makanan 


kalini smua tk minum ice blended...
sebelum ni slalunya aku order ice blended
bole tgk entry INI


ice chocolate, ice latte, ice hazelnut chocolate
ice caramello cappucino &ice teh tarik


aku order spaghetti bolognese beef


julia order nasi + daging masak lemak cili padi


dila makan mushroom soup & garlic bread


double chocolote muffin ni sedap sbb dia panaskan


sausage puff



8 comments:

  1. PH pun tak pernah try cake/pastries RC. Selalu order nasi/pasta juga.

    ReplyDelete
  2. Orangnya semua nampak manis menawan. Menunya pula sedap-sedap belaka.

    ReplyDelete
  3. nampak sedap kek dia. sini ada satu tak pernah masuk lagi

    ReplyDelete
  4. Dah banyak saya baca ttg richiamo cafe ini, dan dah masuk list nak coba πŸ˜„πŸ‘. Kalo kafe kopi, memang lah saya susah untuk tahan diri, pasti sering tergoda untuk datang dan coba πŸ˜„. Kalo sedap, makin jadi pelanggan

    ReplyDelete
  5. ammi kalau ke richiamo suka lamb pie nya

    ReplyDelete
  6. so far i lom repeat lg mana2 richiamo slps agak serik dgn mknn kat richiamo klia2

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...