Followers MamaTisya

Friday, October 8, 2010

Jamuan Aidilfitri @Level 31


sambungan entry jamu mata
kt level 31 ni ada 4 department termsuk dept aku
so rmi la jugak tu psl menu2 yg korang tgk tu byk
lgpn tetamu yg dtg bole tahan rmi jugak

dept baru aku setelah ISD kena out source
Entrepreneur dept

geng2 pompuan dept aku

staff dr Quality Dept yg slalu outstation
so deptnye manjang kosong je la
ni sebahagian je..staff die rmi

Legal dept yg tk cukup staff utk bergmbr :)
lg 1 dept pn tk cukup staff utk bergmbr- Change Management dept



posing2 dlm lab kt Quality dept

nk posing kt poko bunga hasil kreatif kwn2

last b4 blk ptg tu..smua kumpul rmi2 staff kt level 31
utk bergmbr kenangan beramai2


10 comments:

  1. wah jelesnya...semua memang sporting bergambo gitu...meriah tol opis amy ek...ramai pompan dari lelaki..sama cam opis kiter gak...

    ReplyDelete
  2. mak oii..posing sakan..
    apa2 pun best jer tgk...
    meriah gitewww..

    sesiapa yang belom join contest angpow dr mama..jom join cepat..

    ReplyDelete
  3. bestnye tgk entry2 jamuan raya kat blog eryn nih..jeles tau..hehehe...klu nk harap kat kilang kite, satu jamuan raya pon tkde..mklumlah, kilang jepun kan..tk snsitif ngan smbutan2 raya pekerja die nih..huhu

    ReplyDelete
  4. tinggi nyer...kat maner ni...hotel ke pejabat

    ReplyDelete
  5. sronok klw keje opis besar ni ramai orang meriah la skit mcm kitaorg ada 15 org je staff kt KL ni..yg ramai kat branch je

    ReplyDelete
  6. suka lah tgk gambar2 kat level 31 ni, byk ada muka aku hahahahah :)

    ReplyDelete
  7. best nye ramai staf.
    meriah ko

    ReplyDelete
  8. wah!!! dah macam model gadis melayu lak...huhu

    sumenye cantik2 belaka...

    ReplyDelete
  9. alamak erynn,ade baju yg same mcm akulah kwn ko tuh..hehehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...