Followers MamaTisya

Friday, October 15, 2010

naper tiba2 tk bole plak nk upload gmbr kt blog!!!!


tgh nk update entry contest tiba2 tk bole plak nk upload gmbr..huhuhu
bila upload kuar msg spt di bwh"

"You have exceeded your total photo upload quota"

nk tgk gmbr error tu sila klik link di bwh


aku ada upload kt fb..nk upload kt blog tk dpt..huhuhu
dh bc die soh tgk dlm PICASA tp tk phm plak
lps tu bc kt blogger help page pn tk phm...huhuhuhu....
camner nk update blog pasni kalo tkleh nk upload gmbr!!!!

saper2 yg tau camner nk setel,pls share....




**tq pd kwn2 yg komen kt entry Panasssssss siang td..
nasibaik time aku update entry Panasssssss tu bole lg upload gmbr
tp mlmni tk bole plak...





9 comments:

n@m@n said...

upload je kat FB kemudian amik link dia boh kat HTML..hehe

noreed said...

ada quota for pict ke kat blogspot ni?

Mama Zharfan said...

maksudnya dah abis kuota pics tu..
me pun tak tau mcm mana nak buat kalau dh abis kuota...so far me guna 55% ..one day sure akan habis gak...cuba buat mcm yg en. naman ajar tu

Hezesuze said...

cam yg akak ckp..xpernah lagik terjadi kt akak camgitu rupe...huhu

Ruziawati Bukhari said...

hi.. maknanya u mmg dh x boleh upload gambar.. sebab setiap kali masa kita upload gmabr tu.. dia dh beritahu kita brp byk lagi yg boleh kita upload gambar. sebab tu blog t ada dua dan kalau boleh kena maksimakan jumlah gambar setiap kali buat entry.. kalau boleh 1 entry 1 gmbar. baru blog kita bertahan lama.. u still boleh bt entry tapi tanpa gambarlah.. t bercakap berdasarkan pengalaman.. huhu.. mmg sedih nak tinggalkan blog yg pertama dulu.. tp apa boleh buat.. so i suggest u bukak blog baru kot.. baru boleh masukkan gmbr semula macam yg t dh buat sebelum ni.. tp terpulangla pada u.. kot2 ada cadangan bernas yg lain.. sori membebel pnjg2 kat sini dear.. tq..

CatlinaFly said...

salam dear...jemput join my contest..ade dua kategori(lucky draw & contest bergambar)..nanti pilih lah mane satu k..

http://catlinaflybaby.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

mama_umar_maryam said...

aik? dah ok blm prob uplod gamba ko nih? klu xblh uplod lagi adehh,camno nk tgk gamba mknn sedap2?

Farra Dhelina said...

kak amy, fra igt2 lupe la..tp cuba akk cuba cara mcm ni

cuba create lagi seorg author kat blog akk..so setiap kali nak upload gambar, akk login guna author yg baru tu, so dia akn ada quota baru utk setiap author baru...

adeeei fhm tak ape kt ckp ni??ekekeke..

Erin-mummy Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

erryne.. thanks for sharing... manalah tau..kot lupa diri dok upload gambar bebanyak (maklumlah dah bertahun berblog ni kan)

erin pun sama entry byk gambar gak..
tp sejak blogger ni very the slow to the max nak upload gambar, erin dah tak guna blogger upload dah..tp guna photobucket & copy url dia...lagi laju dan senang keja...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...