Followers MamaTisya

Tuesday, July 19, 2016

1 Syawal ~ #TEAMRAYAKL


jom sambung citer raya lagi..
thn ni byk plak hashtag antaranya 
#TEAMRAYAKL #TEAMRAYASINGLE #TEAMRAYAMERTUA 
dan mcm2 lg hashtag
so moh layan hashtag aku #TEAMRAYAKL nk juga hashtag kn hehe


2nd time ada gmbr ramai2 ngan family inlaw di pagi raya
1st time dlu ms aku mula2 kawin kena beraya kt melaka
ni thn ke-10 sbg menantu ada gmbr rmi2 sbb thn ni raya kl...sbb thn2 sebelum mmg raya klate
kebetulan plak color seakan2 smua kn



anakdara mmg manja terlebih ngan nenek & atok nye



juadah raya kt umh inlaws


lps tu blk gombak..beraya umh parent aku
ni je yg ada adik2 aku...yg lain blk beraya umh mertua


tisya ngan tokpa & umie


anak perempuan mama yg sorg lg xcukup


selfie wefie skit..mana kakak..mana adik ni :)



juadah raya umh mama


mlm plak beraya umh cousin hubby sambil tgk baby baru lahir


bj tutu kurung dh sama..apa lg moh ler posing 2 org ni


ms kt umh cousin hubby...diorang cite tgk aku masak2 ngan chef mail aritu
siap record...pastu tgk lg...segan plak :)


juadah raya kt umh cousin hubby

7 comments:

idzwa kamaruddin said...

chewahhhhh meriah nyer raya..kiter dah abis entry raya sebab tak berapa nak raya...kekekek..

Bunda_nora said...

Wah meriah nyer raya...banyak tempat gi beraya yer... juadah pun sedap2...

Chekgu Azrine said...

Meriah raya even raya KL

Aju Mohit said...

walaupun beraya di kl, namun orang tersayang tetap bersama, dan meriahnya raya ;)

Julia Johari said...

Hahahha sure segan kan kak family siap rekod lg tgk semula segmen akak bersama chef ismail...terbaik lah kak...suka tgk tisya dgn cousin dia pakai tutu tu lawaaaaaa

Azura Aziz said...

xpe, tak pakai bj baru pun tp kemeriahannya masih ada. skrg ni bila dh jd mak2 xkisah pkai bj lama @ br. yg penting anak2 kan..

adianiez AIDA said...

berkenan jugak ler dgn warna tudung mamatisya tu hah.
nice...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...