Followers MamaTisya

Tuesday, October 17, 2017

cuti sekolah jom bawa anak-anak bermain @The Parenthood, Sunway Pyramid


hah cuti sekolah ke mana bw ank2?? 
apa kata bawa ank2 main kt  The Parenthood @ Sunway Pyramid
kt sini bkn saje ank2 bole main2 tp ada juga menyediakan aktiviti reakreasi utk seluruh sekeluarga. 
di sini juga ibu bapa bole shopping produk seperti penjagaan bayi, pakaian, alat tulis,
 mainan, bahan pendidikan dan bermacam-macam lagi


eh blum buka lg...mmg kami dtg awal ..mmg tgu gate buka :-p
kalo pegi playland camni, disarankan pegi awal pg ...yela harga pn bole tahan kn
so main la smp lebam :-p


ok dh bole masuk tp belum bole main...anakdara tu dh xsbr


moh ler layan anak dara main2 kt playland ni


posing kt bas double decker...die tringat kenangan masa holiday london dlu ada bas ni


yg slide ni la paling anakdara suka and yg dituju dlu


org dewasa pn bole juga main slide ni sambil riba anak


nmpk tk tisya kt puncak disebalik jaring tu

A post shared by Amy Aril (@mamatisya) on



sekfie skit sementara tunggu tisya main



yg ni gelongsor tu kena duduk dlm sarung sebenarnya..die bergerak ala2 escalator


hah gini dlm sarung

A post shared by Amy Aril (@mamatisya) on


bole tgk video ni



ada buaian juga





hah yg slide kecik ni utk bdk2 kecik...sronok la ada bola kecik2 tu
tp anak dara ni nk juga testing slide sini




sebelum kuar, kita wefie dulu


kemain happy kn...sakan main dlm ni..
ikutkn die mmg tkmo kuar lg 
tp sbb aku ada 2nd event kt tmpt lain plak so terpaksa la kuar dh kn


ok ni ratenye ye utk weekend & weekdays..byr utk anak2 je...org dewasa tk kena byr
tp kena teman ank2 la....make sure korang bw stokin siap....kn nanti kena bli stokin plak


sila bc syarat2 nye ye

maklumat lanjut bole layari website https://theparenthood.com.my/


ok moh ler pegi 2nd event..ada main2 kt playland juga..nanti aku share ye


Tq  The Parenthood Sunway Pyramid untuk tiket free ni...mmg enjoy sgt2 walaupun dlm 2 jam++ 
ada 1 lg tiket nanti bole main2 lg..ingt nanti nk try pegi yg outlet Sunway Putra plak


A post shared by Amy Aril (@mamatisya) on

ok ni share video view dlm playland ni...
bdk2 mmg suka la kn dpt main2 kt sini 
korang bole juga nk buat birthday party ...ada pakej

6 comments:

- dieyana - said...

wahhh macam best ni.... mesti anak2 suka ni, kat sunway putra pun ada eh...

erkk, byrn pun boleh tahan.... phew! phew! ;-))

Inani Hazwani said...

Seronoklah Tisya dapat main macam ni. Banyak jugak rupanya cawangan diorang, Nani pernah nampak dekat Sunway Putra.

Inani Hazwani said...

Wahh seronoklah Tisya 😍

PeRdU cINta said...

Boleh sama2 beraktiviti...itu yang terbaik...

Nabila Syifa said...

Bas london menggamit memori

Mimi Azirah said...

Best kan kak tp tuhlah sy x lama bwk anak anak...rushing plak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...