Followers MamaTisya

Friday, October 20, 2017

Menu baru & harga baru di Boat Noodle





lama btul tk singgah mkn kt Boat Noodle...last mkn bln 7 aritu
tgk2 dh ada menu baru & harga pn dh naik...bertabah la kn
ni mkn bln sept aritu...aku order kraw pow chicken rice rm 12++ sebelum ni rm 11++
air semestinya thai ice tea rm 8++ sebelum ni rm 6++
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v
v

klik gmbr utk tgk lebih jelas harga terkini


air pepel tu perisa keladi ...ada yg ckp sedap 
tp bila rasa nk try tetap order thai ice tea juga :-p


sangkaya dlu rm 6++ skarang dh rm 7++



ada menu baru tu


ayam legend rm 12++ sebelum ni rm 11++

12 comments:

Aisya Ismail said...

Yam tu sedap, tapi manis. Sangkaya tu asyik lupa nak try.

nadhie wueen said...

Sedap-sedap semuanya. pernah pergi boat noodle tapi menu2 ni tak pernah try

- dieyana - said...

huhuuh, kan, harga naik, sesekali nk mkn, bolehlah..sangkayaaa ;-))

Shahida Dzulkafli said...

Sedap-sedap menunya..

Azura Aziz said...

sang kaya tu feveret.. adoii, lama pulak Qekra tak pergi Boat Noodle..

FarahGlanzDotCom said...

sedapnya tengok ayam legend tu..;p

Etuza Etuza said...

wah sedapnya..memang hebat memasak..juadah berkhasiat ni tau!

Mama Zharfan said...

so far tak pernah lg mkn kat sini ..

adianiez AIDA said...

tak pernah lagi makan kat sini, amy.
aduhai, harga pon dah naik ha ha ha ha :)

Ana Suhana said...

Banyak yg cakap sangkaya dia sedap kak. Bila lah nak g makan kat boat noodles ni. Aishh teringin lama dah ni.

Amanda Suria said...

semua nampak menyelerakan especially ayam legend tu ha..ok Seremban dah ada boat noodle nanti nak ajak Dania makan kat situ

atiehilmi dot com said...

kite tak pernah makan kat Boat Noodle.. nampak nya entri ni memancing dengna penuh keyakinan.. hee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...