Followers MamaTisya

Thursday, April 5, 2018

Redeem points Coffee Bean sebelum expired



lastweek dpt email reminder utk redeem point kad Coffee Bean sebelum 31 Mac 2018
so jumaat 30 Mac tu singgah la Coffee Bean kt Aeon Shah Alam


aku redeem cookies & cream tiramisu cake & cookies and cream ice blended


mula2 aku sorg je...lps tu bff dtg join sama


dila ice blended mocha
julia ice blended vanilla


aku punya cookies & cream tiramisu cake


dila plak matcha tiramisu cake
aku kalo yg berkait ngan green tea mmg tk tertelan sgt..ni pn rasa sesudu je


smua ada kad..semua redeem juga sebelum expired kn


byk pilihan kek yg ada

A post shared by Amy Aril (@mamatisya) on

8 comments:

  1. Adoi.. Adoi.. Mengancam nya.. Sini tak ada coffe bean.. huhuhu

    ReplyDelete
  2. xpnh lg msk.coffee bean nti blhla try lps dh setel diet..πŸ˜‹πŸ˜‹

    ReplyDelete
  3. Alalalala sedapnya kek dengan ice blended tu. tergoda i tau.

    ReplyDelete
  4. Adoiiii sedapnya kek...kek green tea tuh nampak.menarik wsrnanya tapi samalah kak tak tertelan dek tekak

    ReplyDelete
  5. Aaaaa terliur tengok kek tu. Sedapnya :)

    ReplyDelete
  6. Sedapnyer...kampar ada starbucks jer...kad nya pun dh hilang ke mana

    ReplyDelete
  7. Kat area hakak ni tak tau mana branch Coffee Bean...
    Memasing boleh redeem, kendurilah korang kan hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...