Followers MamaTisya

Thursday, May 28, 2009

TODDLER SUPER MODEL CONTEST



ENTRY STICKY MODE
(normal entry sila scroll di bwh ye)

1st time aku join contest sejak aktif blog ni...
saje suka2 join mn tau ada rezeki
sambil2 kenal ngan new blogger
aku mmg suka bc blog kwn2 dlm list aku
pastu aku belek2 gk blogger2 lain
ntah mcm mn aku dk bc blog orglain tiba2 msk blog Mama Aqish
so nmpk la ada banner psl contest super model ni
mula2 saje jenguk2 dlu
then bila bc syarat2 tu riso gk kot takut disqualified
cz tisya blum cukup 2thn
tp ikut thn dh cukup la cuma ikut bulan je yg tk cukup
so aku pn tnye la Mama Aqish
katanye bole join cz tkmo limit sgt umur tu..just ikut thn
i'm happy bila dgr Mama Aqish ckp camtu

so arini br berkesempatan aku nk update entry psl contest ni

"TODDLER SUPER MODEL CONTEST"

contest ni start dr 5 may - 28 may 2009
tp mulai 28 may - 31 may 2009
akn start voting kt blog Mama Aqish
jgn lupa Vote utk TISYA

so ni 3 keping gmbr tisya utk tatapan Mama Aqish


Nama : Alya Batrisyia Binti Ahmad Shahril
Tarikh Lahir :
20 June 2007


Kenapa saya suka baca blog Mama_Aqish???

aku br je lg bc blog Mama_Aqish......blognya byk kisah aqish & family.....
mcm blog aku gk la....b4 ni Mama_Aqish dh byk wt contest....aqish sama baya ngan tisya cz diorang lahir thn 2007 cuma beza 4 bln je.... tisya lahir bln june manakala aqish lahir bln oktober


Kenapa anak saya mesti dipilih sebagai pemenang???

kerana tisya ada gaya nk jd model...hehehehe
di samping itu tisya seorang ank yg bijak,cute,
comel, aktif, cerdikpandai & etc
(rsnye smua mama2 yg msk contest ni ,akn puji ank masing2 la kn
tp jika tkde rezeki utk tisya,tisya tetap model dihati mama dulu,kini dan selamanya)



pd kwn2 mama tisya, sudila kiranya
"VOTE"
utk My Sweetie Princess nanti.....
mn la tau tisya dpt jd next
"TODDLER SUPER MODEL"
insya allah kalo ada rezeki tisya...



29 comments:

  1. tak terpilih lah gambar tisya weh, gambar tisya byk hah....yg ko pilih ni dah okem ni hah...ada rezeki tisya dpt lah tu hehehehe....vote for tisya !!

    ReplyDelete
  2. salam..sama2 meramaikan contest..gd luck yer!
    ~ picture yang last tue cantik la!

    ReplyDelete
  3. hah nyah byk sgt gmbr tisya nk pilih kn so penganjur soh up 3 je so rsnye ni yg terbaik...ehehhe

    ReplyDelete
  4. gie..hah yg gmbr tu la yg tisya sibuk kt pelamin mcm gmbr nureen aritu

    ye sama2 kita memeriahkn contest mama aqish

    ReplyDelete
  5. alahaiii...comey nye tisya..
    mmg anak2 blogger bleh jd model la..da tu mak nye dok suh posing2
    hehehe

    ReplyDelete
  6. syana..tisya mmg pantang kalo tgk aku nk snap gmbr mula ler die wt mcm2 aksi

    ReplyDelete
  7. ok..nant aunty vote utk tisya..

    good luck!

    ReplyDelete
  8. gudluck tisya!.....nnt aunty atie vote ye....
    kalau menang, suh mama blanje aunty n umairah makan...hehe

    ReplyDelete
  9. antie atie..lum tau lg dh minta upah ye..:-p

    lama tk jmpe kn..nanti kita dating mkn2

    ReplyDelete
  10. salamm mama tisya...sama2 meriahkan contest nieee....goood luck!!!!!he..hee

    ReplyDelete
  11. mama tisya: aah..tecik sgt.. tapi maniss taw..imah dulu xpandai langsung mkn udang bendang ni. dah kawen org perlis.baru ler tau mkn..ihihi

    ReplyDelete
  12. mcm mana nak vote ni?

    ReplyDelete
  13. gamba last tu comel gile!vouge la tisya ni..

    kak nama batrisyia tu sama ngan nama anak buah saya..panggil dia eisya..hehe

    ReplyDelete
  14. ibu umairah..ye sama2 kita memeriahkn contest ni

    tq umi danish

    ReplyDelete
  15. mama natra start next week br leh vote kt blog mama aqish

    tq shiem

    ReplyDelete
  16. cik hel..tq..oo sama ngan ank buah ek nama batrisyia..tisya byk gk panggilan antaranye icha,bat,batrice,kakak

    ReplyDelete
  17. comel nye... suka gambar tisya yang kat pelamin tu...good luck!

    ReplyDelete
  18. cute je tisya.. jom sama2 kita vote k

    ReplyDelete
  19. gud luck tisya..aunt vote gambar yg last tu gak..sweet bangat hehe

    ReplyDelete
  20. chayok tisya chayok
    nanti auntie vote utk tisya erk
    tisya pun jgn lupa vote utk batrice...

    makin besar
    makin comel lah tisya
    lama auntie tak jenguk tisya kat fp...sekali jumpa kat blog daaaa

    zana link ngan erynn yerk....

    ReplyDelete
  21. cantik si tisya ni...best rambutnya panjang dan dia tak kesah nak deco2 rambut dia ape bagai pun....

    ReplyDelete
  22. gd luck tisya n mama!! nti unty vote utk tisya k..

    ReplyDelete
  23. sweetnya anak dara ni

    salam kenal yea

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...