Followers MamaTisya

Wednesday, February 10, 2010

1st cheque payment








dr lastweek aku tgk rmi blogger's dh dpt cheque dr Nuffnang
aku dk tgu2 gk cz email dh trima dr Nuffnang rabu lps
tp cheque aku tk muncul2 gk
rupanye2 kena tgu dlm 1week lg
akhirnya smlm smpai jua 1st cheque dr Nuffnang
alhamdulillah, even tk byk mcm certain blogger's yg dpt ribu2
tp lps ler nk bli apa2 yg ptt :-)
lgpn aku br je lg dlm blogging ni
tk smp 1thn lg..bln 4 ni br 1thn usia blog ku ini



actually, cheque ni patutnya dpt dec 2009
tp ada error pd nama ku
so pd kwn2 yg nk cash out nanti
make sure nama korang sama dlm I/C tau
kalo tk... jd mcm aku, kena reject
cz lps kita cash out amik ms 1bln gk
lg satu, bila nk cash out tu, biarla akhir bln
so tkde la terasa lama korang tgu cheque tu :-)

tq pd eryn yg share psl cash out end month...
tahniah jua pd eryn cz dh 4x dpt cheque dr Nuffnang
ada tk kwn2 lain yg dh byk kali cash out???
tahniah jua buat korang ye....

tq jua pd kwn2 yg sudi clik iklan Nuffnang kt blog aku
last but not least, tq Nuffnang :-)


hrp2 next cash out berganda lg...amin....




30 comments:

  1. Allhamdullilah....rezeki lagi....dah nak dekat setahun dah blog ko...jap je hah...tak sia2 ko berblog kan nyah :)

    ReplyDelete
  2. wow banyak nye..semalam cek nuff kita baru 2 hengget ahahaha

    ReplyDelete
  3. eh..mama Tisya belum smpai stahun ke blogging..tgk follower ramai dh..mesti sbb rajin wat giveaway kan..

    bestnye dh dpt cash out nuffnang..sy punye rm20 pon tk cecah lagi..huhu

    ReplyDelete
  4. cptnye naik w/p baru je berblog..huhu..
    fiza xde pon byk tu w/p bln 5 ni setahun dh..naman dh 5x ganda dr fiza jumlah die w/p kami sma2 stat berblog..uwaaaa.....
    nak jd pemes kena wat byk kontroversi takpun byk cite pasal gosip..muahahaha
    nk jgk naik cpt..hahaha..

    ok la tu kak..lps la nk coping cikit kan..hehe

    ReplyDelete
  5. nyah...kejap je kn tklama lg genap sethn usia blog aku..alhamdulillah rezeki dr berblog

    mr penyubiru...tq

    nana...tkpe..lama2 bertambah la tu

    mama zara...bln 4 ni br 1thn...tkde la byk wt giveaway :-) lg rm 30 je lg tu leh cash out

    fiza...tkde la berblog sebab nk femes:-p tkmo ler kontroversi ni cz nanti gado plak kn...okla naman dh dpt byk tu...sok2 blog fiza pn dpt gk berganda2 lg cz suami isteri dpt cheque :-)

    ReplyDelete
  6. wahhhhhhh.... byk tu..... lps ni sesame la kte main klik2 nuffnang plak ye....

    ReplyDelete
  7. syukur..
    akunyer aku tak cash out lagi amy
    tunggu banyak sikit...baru ada feeling jadi org kaya...keh keh keh...

    ReplyDelete
  8. congrate...lepas ni kt rajin klik lagi yer hehe

    ReplyDelete
  9. atie...nanti akk citer bab klik2 ni..jgn sebarangan klik tau

    ardinihumaira...tq

    zanna...wah2 sure byk tu...jgn tgu lama2 kn ilang:-p

    ReplyDelete
  10. seronot nya dapat cek!!
    tahniah ye amy.. baru sethn dah berbaloi2... ;-)

    ReplyDelete
  11. masyuk!!!
    tak sia2 kan dok snap gambar tempek dlm blog :)

    ReplyDelete
  12. duit terpijak.. best2.. 100 tu banyak tu macam2 bleh buy..

    ReplyDelete
  13. tak penah dpt cek nuffnang lagi..huhuhu

    ReplyDelete
  14. posh...tq

    wanfida...blum smp 1thn lg..bln 4 nanti br 1 thn :-)

    syana...ko lg masyuk dh 2x cash out...aku mmg tkleh dipisahkn dr snap gmbr2 ni :-)

    firahadifa...mmg bole bli mcm2 :-)

    cik hel...tklama lg dpt la tu

    ReplyDelete
  15. bestnya..
    saya baru selaki cash out.
    yang ke2 kali ni nk tunggu bnyk sikit baru cash out..hihi

    ReplyDelete
  16. salam.perkenalan .
    Besnya..klik saya punya jugak
    ku dh bertahun..tak dpt ape pun lagi heheh

    ReplyDelete
  17. eryn kira baru berblog pun dah dpt byk gituu .. femes ler blog eryn nie .. kita masa 1st time dpt dlm Rm5o lebih je..he..he..

    ReplyDelete
  18. bestnya dapat duit...liya pun baru je nak aktif balik berblogging ni...sebelum ni tahap kemalasan melampau melanda diri ni...huhuhu

    Kak...ajar liya plak camane nak tgk duit kat nuffnang......huhu kita baru mendaftar...ekekekee

    ReplyDelete
  19. wahh rezeki2 kita baru jer mskkan nuffnang tue skrg baru ada rm0.75 huhuhu xtau laa lama mana lagi nk cecah rm100 tue huhu

    ReplyDelete
  20. banyak jugak tu
    berbaloi n ada hasil jugak la kan blog ni :)

    ReplyDelete
  21. waa rezeki raya cina ni..xpela ade hikmahnya silap nama..dpt time nk raya..bole enjoy..hehe..aku pnya xcash out lg..kumpul lg..hehe..br best buat holiday:p

    ReplyDelete
  22. bestnya.....2 dalam 1...berblogging sambil dapat duit...

    ReplyDelete
  23. byk tu..best la kak..sy pya blm smpai ke tahap nk kena cash out lagi..masih tak layakk..huhu baru je join bulan 12 hr tu.. :D

    ReplyDelete
  24. byk gak tu..sape nak bgkan..bestnye..

    ReplyDelete
  25. kak aimi... belanjaaaaa... hahaha

    ReplyDelete
  26. oh.. nak cash out tu.. on end of the month la ya.. emm baru tau ni..
    thanks for the info... lebih kurang gak la kita dpt

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...