Followers MamaTisya

Monday, August 30, 2010

br je cash out nuffnang...cek dh smp..alhamdulillah


aku dh dpt cek..sukaaaaaaaa :)
giler cpt cek Nuffnang smp
cz br je aku 2nd cash out last week :)
tp ni cek CIMB bkn HSBC
so bkn dr Nuffnang la.... :)

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

actually ni bkn cek dr Nuffnang
tp cek refund dr LHDN

alhamdulillah leh la wt soping utk raya
saper2 yg submit income tax bln 4 aritu ada terlebih tk???
kalo yg terlebih tu, dh smp tk cek refund???
mcm aku mmg terlebih la so menunggu cek je la smp
akhirnya dh smp...utk thn 2008 pn dpt refund
so utk thn 2009 pn dpt..
agak2 utk thn 2010 dpt jugak ke lg refund...
kita tgu next year bln 4 bila submit income tax :)

so next menunggu 2nd cek dr nuffnang plak...lps raya insya allah...

17 comments:

  1. dah lame tak pegang cek huhuu

    ReplyDelete
  2. wah
    rezeki ko yer

    berani dtg lah belanja buka pose ngan aku kat IKEA!!!

    ReplyDelete
  3. me dh lama dpt ie ujung bln 4 ari tu, sbb me submit awal + ada kwn me keje kat LHDN, so me punya dia buat cepat heheheh

    ReplyDelete
  4. hih rejeki btol ni

    ReplyDelete
  5. cek raya ler namenye tu....huhu

    ReplyDelete
  6. tgh tunggu gak nih tp xsmpai pun lagi....huhuhu

    ReplyDelete
  7. hurm...tak der lebihnya..kena bayar penalti banyak lagi ader lah...sabar jer lah...cam mana lak boleh terbayar lebih erk?? cam mana nak tau??

    ReplyDelete
  8. wow bessnyer lumayan ni leh soping raya hehe

    ReplyDelete
  9. wah.. byknyer... rezki tu... tp mati2 ingatkan nuffnang td..

    ReplyDelete
  10. nak pi beraya umah mama tisya la camni.. untung2 dapat duit raya...kekeke

    ReplyDelete
  11. wahh masyukk tu... leh wat soping raya..:)

    ReplyDelete
  12. salam singgah.

    bolehlah raya sakan tahun ini.

    ReplyDelete
  13. banyak gark tu ..boleh ler top up duit raya kan...rezeki2

    ReplyDelete
  14. rezeki2 beshmyer lebih shpping sakan raya niehh..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...