Followers MamaTisya

Wednesday, August 25, 2010

saper nk duit raya :)




arini kn dh 15 Ramadhan so tk lama je lg kita akan sambut Syawal
so td aku br je cash out duit dlm nuffnang
ingt nk tgu 3 BE tu abis tp dh lama tgu, tk abis2 lg
so aku rs tkpela..atleast aku dh cash out dh RM 0.00
lps tu still ada 3 BE yg tgh running cpt skit meningkat $$$$
even tk byk tp syukur alhamdulillah
ingt nanti nk wt skit giveaway mcm thn lps
ingt lg tk korang entry
Mamatisya Duit Raya Giveaway
so tgu ye aku update nanti


tq nuffnang ...tk sbr tgu 2nd cek..sure lps raya br dpt..
okla leh cover apa2 yg ptt :)


**utk follower aku saje, bole cuba teka2 brp amount aku cash out kalini
saper yg dpt teka paling tepat ngan jawapan yg btul
akan ada skit pra-duitraya b4 aku wt
Mamatisya Duit Raya Giveaway

aku akan trus bank in dlm akaun korang ye utk pra-duitraya
tkde la byk amountnye tp ikhlas dr aku
dh kata pra-duitraya kn :)
tp kalo tkde jawapan yg tepat
aku akan pilih jawapan yg terhampir & terpantas
bole teka byk kali tp 1 jawapan dlm 1 komen saje
nk teka lg kena next komen ye.... :)
only komen kt entry ini saje ye
last komen diterima sehingga 10.30mlm ini saje






saper2 yg nk tau psl CPC, CPM, BE or ME bole refer entry INI


SHARING IS CARING


49 comments:

  1. alamak... bab meneka dni fail besenya.. tapi nak cubalah :D


    RM500?

    ReplyDelete
  2. RM 120, RM 130, RM 149 RM 158.90 RM110.89 RM250.70 RM 210.70
    Hahahaha...

    ReplyDelete
  3. di ingtkan 1 jawapan dlm 1 komen

    ReplyDelete
  4. emmmm..RM 150...emmm
    leh teka lebih dr sekali ker?

    ReplyDelete
  5. nk terai gak la..

    mmm.. RM258.10

    boleh???, hihihihih..

    ReplyDelete
  6. teka lagi dan lagi RM148.25

    ReplyDelete
  7. cubaan yg seterusnya RM183.71

    ReplyDelete
  8. ini tekaan terakhir
    RM223.53

    ReplyDelete
  9. rm300..mesti punya ...

    cam saya mula2 dapat dulu...
    puas hati walau xseberapa

    ReplyDelete
  10. wah.. bole tambah baju raya! hehe

    saje-saje teka.. rm213.45

    ReplyDelete
  11. nak cuba naseb jugak lah

    RM125.00

    ReplyDelete
  12. erm...
    nak teka jgk la...
    rm450.50~

    ReplyDelete
  13. masa dh tamat utk meneka...kita tgk saper yg kena :)

    ReplyDelete
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...