Followers MamaTisya

Wednesday, December 7, 2011

menang tiket wayang OMBAK RINDU


br je smlm aku komen kt nana
time die menang grand prize contest SAFI
tup2 ptg smlm nana tag aku ckp aku menang
'OMBAK RINDU' SMS CONTEST 1st Week Winner
mcm tk percaya..1st time join sms contest thru fb
alhamdulillah rezeki dpt tgk OMBAK RINDU utk kali ke-2





tahniah jua utk uyun  & shahida fariza-silent readers blog aku 
yg sama2 menang sms contest ni



aku join contest ni sehari b4 tayangan OMBAK RINDU
siap aku komen lg, hrp2 aku slh seorang pemenang...:-p
tp disebabkn tktau menang or tk
tu psl aku dh p tgk dlu ari 1st tayangan OMBAK RINDU

even bkn menang ipad mcm nana & the geng..
menang tiket wyg pn dh sukaaaa...
sebab aku bkn slalu join contest kt fb ni..
kalo yg senang2 aku join ler...
kot2 la lpsni ada rezeki menang ipad plak kn..saper tau...amin2


**kali ke-2 ni nk bw hubby plak layan OMBAK RINDU
even die tk brp suka tgk citer melayu:-p


**kemenangan ke-2 utk bulan dec 2011
total menang 2011 =60

21 comments:

  1. syukur2...tahniah cik aimi (lg cik) hahahah..

    ReplyDelete
  2. Tahniah laaaaa kak amy!! untung kak amy!

    ReplyDelete
  3. phewwittt....
    tiket free lagi tu..
    bestnya...

    ReplyDelete
  4. best tu leh lyn kali ke 2 ombak rindu..kita ni yg tk lyn2 lg..huhu

    ReplyDelete
  5. Tahniah tahniah...
    bestnyer dapat tiket free..

    Myra teringin nak tgk, dok ajak en suami dia tak layan lak citer nieh.. :(

    ReplyDelete
  6. even tiket best gak kan
    tp kalo ipad lagiii best
    hehee

    ReplyDelete
  7. tahniah..
    dah dapat tempias nana lah tue..
    :)

    ReplyDelete
  8. tahniah sbb kita sama2 menang..tq sbb inform :-)

    ReplyDelete
  9. hahaha...sabo je la
    kita doakan satu hari kwn2 akan menang ipad k..insyallah...klw ad rezeki korang sure adanye

    kita pon dpt tix ombak rindu asia media tv kasi sebab aritu dia bg tix wayang abuya dah xpired so dia gantikan ngan ombak rindu tunggu dia pos nk tgk lg skali haha..

    ReplyDelete
  10. tahniah kakak....jumaat ni sy tengok ngan kengkawan sy buat kali ke-2

    ReplyDelete
  11. congrats kak amy!
    antar aura kat saya plak pasni, hehe

    ReplyDelete
  12. erin, kita dah serik masuk contest yang tiket wayang..dh dua kali menang tapi tak pat pegi...heeee

    sepatutnya malam ni ada preview alvin n chipmunk..tapi hubby kena keja smpai mlm..huhuhu

    bg kt nana ajala..

    ReplyDelete
  13. tahniah...

    mekchu ada jugak masuk contest ombak rindu ni kat paper kosmo.. ntah x de jawapan pon..

    kalo dpt free, haruslah lagi tinggi value dia kan..

    ReplyDelete
  14. amboiiii berombak rindu lagi yer....best tue...

    ReplyDelete
  15. tahniah dik,.. kalau dah tengok tp tengok 2 kali tu kira cerita OR ni memang power betul la kann...

    ReplyDelete
  16. congrate...untung amy smpi 2 x tgk ombak rindu..saya lum lg tgk..klu ada contest kt fb tag kita tau :)

    ReplyDelete
  17. hehehe.... sejiwa lah saya ngan hubby u. agak kureng gak gan citer melayu. bukan sebab tak nak support industri tempatan, tetapi sebab memang kurang tengok filem2 melayu nih

    ReplyDelete
  18. pergh.. bila la sy dapat tgk ni..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...