Followers MamaTisya

Thursday, December 15, 2011

Wanita dan korset tidak boleh dipisahkan


STICKY MODE 
72 hours
(normal entry sila scroll ke bwh ye)
 
salam uolsss
hah saper kt sini pki korset
kebanyakkan wanita rmi yg pki kn
ye la nk cover apa2 yg patut:-p
skarang ni korset yg paling femes ialah
PREMIUM BEAUTIFUL (PB)
aku rs ramai yg tau psl korset ni
bagi mereka yg mementingkan 70% kesihatan dan 30% kecantikan
inilah rahsia sebenar utk menguruskan badan 
dgn berkesan, selamat dan tanpa kesan sampingan!



saper yg perlu  pakai PREMIUM BEAUTIFUL (PB)



  • ada masalah perut buncit ketara
  • mslh kegemukan
  • dlm pantang ( betul kedudukan rahim, pulih sistem peranakan, body shaping)
  • ada masalah period pain
  • keputihan
  • sakit pinggang
  • migrain
  • breast jatuh


luxury miracle corset ini direka khas utk siri pembentukan kontur payudara, pinggang dan pinggul..diperbuat dari kain fabrik akwatek dan akwadyne (fabrik yg tidak merengsakan kulit, tidak panas) serta disulam tenun dgn FIR (far infrared rays)

keistimewaan: produk yg mendpt anugerah superbrand dan mempunyai lifetime warranty ( sbrg kerosakan boleh diperbaiki secara percuma!)

terdpt byk testimonial positif drp pengguna2  PREMIUM BEAUTIFUL (PB) ini...

cth gambar dari dealer ini sendiri yg mempunyai mslh perut buncit ketara slps bersalin anak ke2..slps pemakaian korset secara konsisten, beliau mendpt bentuk bdn asal dan perut juga semakin susut..




sebelum


selepas

hah mcm anak dara tp pd hakikatnya seorang isteri & juga ibu kepada 2 cahaya mata :)



utk keterangan lebih lanjut, sila sms/call
siti shuhaida
019-6677485
Dptkan dgn harga promo skrg! anda pasti tidak akan menyesal... Jimat hampir rm600!
FREE TRIAL dan setiap pembelian 1set PB akan dpt free 1 PB wash!


7 comments:

  1. wah..kak amy promo..ingatkan kka amy yang pakai PB! model tuh kak amy..heehe

    ReplyDelete
  2. amy, mmg duk tingin nk pakai mende ni, diet tak berapa nak jalan hehehhe

    ReplyDelete
  3. konpem entri nie bukan untuk saya baca kan? huhuhu....nanti nk sruh wife jer baca kat sinih

    ReplyDelete
  4. wow, menarik cuma harga dia yg tak tahan tu

    ReplyDelete
  5. wowo!!perubahan ketara...
    mahal tak?

    ReplyDelete
  6. pernah jumpe cik ct skali kat queensbay.. ada gak dia ajak join masa tue ngan PB ni.. blum rasa nk coba sbb asben ckp skrg pon dh ok :)

    ReplyDelete
  7. perghhhhh mmg seperti anak dara gitu.. ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...