Followers MamaTisya

Wednesday, December 7, 2011

wordless wednesday #18


reward utk diri sendiri setelah lama sgt teringin :-p


kalo nana tklena tdo sejak jumaat lps bila dpt call dr SAFI
aku plak tkleh tdo sebab dok teringat2 COACH :)

28 comments:

  1. tahniah!!! amy... entry sama tajuk! jgn mare....nama my ditag! hehhe tumpang.. coach punya pasal, paper bag pun syg kan?

    ReplyDelete
  2. hahahahahhaha mengong..

    erin.nak dating ke?
    kita nak g bank

    ReplyDelete
  3. woho beg jurulatih hehe

    ReplyDelete
  4. wah wah tercapai hajat untuk tahun ni ek...mesti cantik isi dalamnya tu...

    ReplyDelete
  5. wowieeeeee! lepas ni tunjuk apa isi tu eh.. nk tgkkk..mesti best ni..

    ReplyDelete
  6. nnti share gmbr dlm paper bag dia tu ye, waaa nanges tengok entry ni hahhaha

    ReplyDelete
  7. yezaaa...ni pon leh mendatangkan bunge2 dihati..haha

    ReplyDelete
  8. wink! wink!
    loikee.. loikee.. loikee...

    nanti share lah apa isi dlm tu.. mesti gorjes nie! :D

    ReplyDelete
  9. apekah itewwww...??
    jeng, jeng, jeng!!!

    babe.. gitau ler. ;-p

    ReplyDelete
  10. adoiiii bestnya.. sy teringin tak dapat2 lg... sampai termimpi2... congrats mamatisya dah dapt memilikinya

    ReplyDelete
  11. cecece, lepas ni boleh la bergaya dengan Coach baru yang bau kedai tu :D

    ReplyDelete
  12. wowww...bestnye kak amy!!!!!!! beli apekah ituu..hbag ke??

    ReplyDelete
  13. heheh memang besh dpt pakai branded handbag ni :)

    ReplyDelete
  14. waaa weeeeeeeee.. best best bestt!!!

    ReplyDelete
  15. kak amy,
    takkan tunjuk beg kertas je kot...
    hehehehe
    nak gak tgk isinye ;)

    ReplyDelete
  16. Whooaaaa!! also envy COACH..

    Nanti tunjuk ek.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...