Followers MamaTisya

Wednesday, December 6, 2017

dari Cyberjaya ke Damansara...jauhnya kami dinner :)


ni citer masa holiday kt Dashbox Hotel Cyberjaya...
mlm tu ingt nk dinner kawasan sekitar je...
tup2 hubby ngajak ke Damansara...kemain jauh dinner kn
katanya lama tk mkn..tu yg rajin die nk drive dr Cyberjaya ke Damansara
last kami mkn sini dec 2015 ......tmp fav kami Uptown Hawkers...moh ler dinner...
anakdara dh lpr...sbb sakan berendam kt pool siang tu kn

 air fav aku jus tembikai..hubbyku jus kedondong asam boi
gelas beso ni...mmg ngam la utk 3 beranak



menu fav hubby...tanghoon goreng


tisya mkn nasi goreng seafood



aku mkn cantonese kuehtiaw


sotong celop tepung pn sodap




mcm dating berdua plak..anakdara xmo bergambar, die dh ngantuk sebenarnya
penat berendam kt pool siang tu kn

5 comments:

  1. wauuu jauhnya berjalan makan kak...dari damansara ke cyberjaya tp kalau dh tempat sedap apa pun sanggup kan kak...seronok tgk mkn2 tu tanghoon nampak menyelerakan banyak sayur.

    ReplyDelete
  2. memang jauh tu, mesti sedap kan

    ReplyDelete
  3. Jauh sungguh tu kak. Boleh blk rumah terus dah tu. Hehe. Sekali sekala apa salahnya kan. Sedapnya sotong celup tepung tu. Nampak rangup.

    ReplyDelete
  4. Jauhnya pi makan Amy, tapi kalau sedap apa salahnya kan. Kak Sue pun macam tu.. kalau sedap tak kisah jauh ke dekat..

    ReplyDelete
  5. Kalau tengok tonghoon goreng tu memang terus terbayang2 haaa.......kena check in makan sini la nampaknya

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...