Followers MamaTisya

Friday, June 1, 2018

Milk Pudding Custard Caramel


aritu tgk nana update psl dessert ni
kebetulan masa p aeon big aritu ternampak...moh ler try kn


kita zoom skit


sejuk2222 makan...sodap...yummmmy

1 pack tu ada 2 bekas rm 3.20
 tp aritu pi time aeonbig member's day ada 5 % diskaun so regenya dlm rm 3.05

ada perisa coklat & buah2 juga...aku try yg custard caramel ni je dlu..sedap

ada yg ckp tk pernah nmpk..aku pn xpernh tgk gk...die kt rak air yg ada nata de coco gtu la
kwn aku bli kt giant..aku bli kt aeon big....so try la uolsss cari

9 comments:

  1. SA pun tak pernah nampak la...kena cari ni..buat stok..org datang kat rumah boleh hidang kan?

    ReplyDelete
  2. macam sedap jer. nak try lah nanti

    ReplyDelete
  3. Nampak sedaap lah pulak. Hahah.

    ReplyDelete
  4. selalu beli yang rambutan dan nanas.. yang ni tak pernah try. bentuk gaya macam pudding famous kat jepun. nanti nak try jugakla..

    ReplyDelete
  5. sedap. kat tesco tak smpai 3 hinggit harga dia

    ReplyDelete
  6. Tak pernah nampak pun.. Huhuhu.. Cam best je..

    ReplyDelete
  7. mcm pernah nampak.
    tapi jarang membeli nyer.
    anak-anak aida x makan sgt hu hu hu
    kalu beli apa2 puding, ibu ayah jer belasah semua nyer :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...