Followers MamaTisya

Monday, October 7, 2019

Nasi Kerabu Sani @ Setiawangsa


hubbyku ckp ada nasi kerabu sedap kt setiawangsa
namanya Nasi Kerabu Sani...ada lauk daging, ayam & kambing bakar
aku tunggu dlm kete je aritu ..kata hubbyku slalunya pjg beratur



time hubbyku dh siap tapau...
dlm kete aroma bau perapan bakar tu...menguji keimanan hehe..trus rs lapar  


nasi kerabu ayam bakar..beli 3 bungkus


nasi kerabu kambing bakar..hubbyku punya


juicy ayam bakar tu...

aritu nmpk gk banner Nasi Kerabu Sani dkt ngan aeon au2
tp time tu aku blk kj ptg la..tp xsure operation hournya...sbb yg kt setiawangsa tk silap tgh hari

12 comments:

  1. Sani ni kalau x salah banyak cawangan kan...diorang specialist char kuey teow jugak...nampak sedap plak nasi kerabu tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg char kuehtiaw tu SANY..yg ni SANI lain rasanya ..yg SANY char kuehtiaw tu mmg byk cawangan...yg nasi kerabu sani ni ada 2 cawangan je..setiawangsa & aeon au2 setiawangsa

      Delete
  2. Solok lada takde ke ehh!
    Nampak menyelerakan nasi kerabu tu.
    Kalau Mrs. A nak makan nasi kerabu suka beli yang kat pasar ampangan seremban tu yang nama penjual dia Awe hehehee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalunya ada la...ni sbb kita tk turun..tgu dlm kete je..cuma tau yg lauk bakar2 tu la ada daging, ayam & kambing hehe

      Delete
  3. Alahai baca waktu lunch hour mengundang betul kesedapan tu kak...juicy ye? Okey this week nak pi intai lah rasa hehe tq kak

    ReplyDelete
  4. harini sana-sini org dok up cerita nasi kerabu. I lapar hokayyyyy..tp hujan ni nak kluar

    ReplyDelete
  5. Kalau nasi kerabu ni memang nak kena cuba dulu sebab rasanya macam-macam juga.Maklumlah masing2 pun ada resepi sendiri kan.

    ReplyDelete
  6. Lamanya tak makan nasi kerabu sedap..

    ReplyDelete
  7. Bagusnya peniaga proper menjual macam ni.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...