Followers MamaTisya

Thursday, October 24, 2019

Restoran Sajian Sedap @ Seri Kembangan



meriah meja kami..dinner kt Restoran Sajian Sedap @ Seri Kembangan


actually aku tktau psl restoran ni
ada la aku tanya kwn baik aku nk mkn mn area seri kembangan
sbb die dok sekitar situ..so katanya dtg mkn restoran die
selama ni die tk ckp pn die ada restoran
so mlm tu dgn berpandukan waze aku pn smp la
tp lama juga nk smp ....kwn aku cal tnya byk kali kot aku silap pi cawangan lg 1..
rupanya ada 2 cawangan...1 lg kt Puncak Jalil
sbb katanya dr hotel tk jauh sgt la


ada set promo ni...murah la bagi aku 
sbb biasa rege siakap shj pn dlm rm30-40
ni ada lauk2 lain lg kan dlm set promosi tu





so yg atas2 ni mmg dlm set promosi tu la


menu lain pn byk juga



2 menu ni tomyam & kerabu sotong add on


menu tokey restoran


ni tokey order extra lg utk kami...ya ampunnnn byk giler makanan
mmg ketat perut la kenyang


kwn baik aku time study kt MARA dlu..mmg lama giler tk jmpa
disebabkan aritu time birthday aku..so dinner mlm tu ditaja oleh Epah
tq pah blanje ...nanti ada rezeki kita jumpa lg
dlu time study mmg ramai ckp kitorang ni mcm kembar...ada juga yg ingt adik beradik
semoga bisnes restoran trus success

**set promo tu aku tk pasti la skarang masih ada ke sbb entry ni time birthday aku lastyear

7 comments:

  1. menu makanan pun sesedap nama kedainya. hehehhehehehhehe

    ReplyDelete
  2. jahat la post gambar makanan . Lapar terus nie . Dah dua hari blogwalking ,orang asyik buat cerita pasal makanan je . Ya Allah semua sedap-sedap . Salah timing dalam blog mama tisya nie . HAhahahah :)

    ReplyDelete
  3. murah hidangan set tu.. seri kembangan ni dekat gak ngan rumah ammi...nanti bolehlah gi cuba

    ReplyDelete
  4. Sajian sedap di puncak jalil dah tak operasi waktu malam.. Operasi waktu siang je. Dulu rajin juga tapau set siakap dia murah je.. RM 25 ke RM 27 tak silap saya untuk 2 orang makan, nasi, ikan siakap dan sayur atau lauk lain 1 dish. Berhadapan Sajian sedap tu ada satu Restaurant Western.. Ramai juga yang makan di situ.. tapi saya pun baru sekali je makan.. itu pun 3 atau 4 tahun lepas...

    ReplyDelete
  5. sajian sedap kalau tak sedap tak tahu nak kata lah kan..dari hidangan tu nampak sedap sedap semuanya. :)

    ReplyDelete
  6. nama je dekat Seri Kembangan dengan Bangi tapi malas betul kalo nak jalan2 sana hehe..
    mana tau terlajak kan.. i tergoda dengan mango tu. dapnyeee..

    ReplyDelete
  7. Sedapnya.. Kalau dia masih kekalkan set promo tu memang ohsemlah..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...