ok sambung update lg menu masak2 sepanjang PKPB dari 16- 22 Nov 2020
ada menu masak, menu beli ...moh layan gmbr
lama tk mkn nasi lemak kerang..biasa husband beli nasi lemak paru
milo dinasour pn lama tk minum sbb lama aku tk beli milo
buat sdiri bole letak byk milo...heaven btul
kt umh mertua ku aku je minum milo..yg lain2 minum teh o
ni menu masakan salai aritu aku tapau dari Dapor Berasap
masa aku kena masuk opis aritu
esoknya menu daging salai lg sbb aku tapau extra..
ayam goreng & kentang tu pn beli juga
rindu karipap pusing inti daging mama ku...musim PKPB ni ramai yg order...
dpt la sebekas..hilang rindu..tisya suka sgt karipap umie nya ni
ikan pari bakar by chef husband...aku buat cili kicap & air asam
lps tu masak lemak sayur kobis + carrot
aduh sedapnya semua kak oi... lapar rasanya nengok tuh heheheh
ReplyDeletepaling geram tang milo dinosor..
ReplyDeletewah... banyak menu nya.. semua sedap2.. tealive tu menggoda
ReplyDeletemasak lemak kobis dan ikan bakar tu mmg sesuai sgt.. menu yg secocok digandingkan bersama.. kalau tambah sambal belacan lg paduu
ReplyDeleteSemua nye sedap2
ReplyDeleteSedap sedap belaka ni 😋
ReplyDeleteSaya pun nak belajar buat portuegese egg tart jugalah. Saya suka makan, asyik beli jew.
ReplyDeleteSedap... tea live paling win ðŸ¤... saya paling suka hazelnut coco add on pudding.. hihihi
ReplyDeleteSedapnya... Teringat tomyam
ReplyDeleteMilo dinasour tu menggodaaa...
ReplyDeleteBest2 menu uiii
ReplyDeletekaripap pusing my fav !! dia yang pusing ni sedap dia lain sikit
ReplyDeletedari karipap normal tu..
egg tart nampak mudah.
ReplyDeletemasalahnya, kat rumah ni aida aje yg makan.
tu yg beli je kat bakery.