Followers MamaTisya

Thursday, November 19, 2020

18112020 ~ kena masuk opis jap


setelah sebulan work from home, smlm kena masuk opis jp
sbb kena packing brg nk kena courier
smoga slamat smp ke destinasi


rasa mcm keje kt pusat servis courier plak smlm haha
nasibaik ada sorg staff yg bantu tlg wrap sama2 kotak2 tu


utk yg kena keje time PKPB , company mmg provide lunch utk staff
so tk perlu keluar la nk mkn


dh nk blk br terjumpa bff..die pn kena masuk opis gk smlm
tp dia smp ptg...aku sekejap je dlm 2jam  mcm tu


on the way blk aku singgah tapau menu utk dinner
lpstu tapau juga coocnut shake..cuaca panas smlm dpt coconut shake sejuk tekak
korang yg suka masakan salai bole ke Dapor Berasap ni
tp musim PKPB ni buka dr 11 pg smp 5 ptg...kalau tk smp 10mlm


menu dinner smlm masak lemak daging salai...
aku beli juga masak lemak siput sedut
lama tk menyedut...yummyy
 



pagi view cantik je...tgk langit biru..tp time blk mendung dan ujan..
riso juga kot banjir sbb sehari sebelum tu air naik
skarang ptg2 mmg ujan..nasibaik smlm tk lebat

7 comments:

  1. Masak lemak daging salai dengan siput sedut tu tak boleh tengok lama-lama. Terliur nanti... ahaks!

    ReplyDelete
  2. huurmmm tepu rasa kepala dok work from home.. sesekali best juga
    dapat keluar kan..

    ReplyDelete
  3. Nampak siput sedut tu teringinlah pulak.
    Besok nak carilah kat pasar pagi.

    ReplyDelete
  4. Bagusnya company sediakan makanan utk lunch. Uiii gulai daging salai, siput sedutttt, sedapnyaa laaa

    ReplyDelete
  5. sedapnya lemak daging salai tu..coconut shake pun sedap...adoiii

    ReplyDelete
  6. Bagusnya kak company provide makanan. senang macam tu. Masuk office kejap pun takde hal lah kan.

    ReplyDelete
  7. Bagusnya company provide makanan...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...